Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új szöveges videó az amerikai elitkatonák egyik kedvenc csapatától

0218demonhunterrArtificial Light címmel megtekinthető a seattle-i keresztény metalos Demon Hunter új szöveges videója. A dal a banda Extremist című, március 17-én megjelenő aktuális nagylemezén szerepel majd.

Hamarosan megjelenik a seattle-i Demon Hunter új albuma. A keresztény meggyőződésű zenekar az utóbbi években elsősorban amiatt került be a lapokba, hogy büszkén bátorította az amerikai hadsereget, amikor azok foglyok vallatásához az ő zenéjüket használták. Az új anyag címe Extremist lesz, és a Solid State kiadónál jön ki március közepén. Az első szöveges videó alább máris megtekinthető róla.

„Amikor Irakban megkezdődött a háború, a Metallica zenéjét használtuk az emberek felpuhításához, mielőtt kihallgattuk őket”, mondta tavaly egy interjúban az a tengerészgyalogos, aki három évvel ezelőtt egy pakisztáni bevetés során végzett Oszama bin Ladennel. „Amikor a zenekar megtudta ezt, azt mondták, fejezzük ezt be, mert nem akarják, hogy a zenéjüket erőszakos célokra alkalmazzák. Bocs, srácok, volt egy Kill ’Em All című albumotok… De eleget tettünk a kérésüknek. Aztán egy Demon Hunter nevű zenekar lépett kapcsolatba velünk. Mondták, hogy támogatják, amit csinálunk, és küldtek egy rakás CD-t meg felvarrót. Minden bevetésemen viseltem a Demon Hunter felvarrómat, akkor is, amikor megöltem bin Ladent.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #6 Pista bá 2014-02-19 12:53
Sz@r helyzet,ha már csak kényszervallatá shoz jó a zenéjük még saját maguk szerint is.A Metallica meg nagyon jól tette,hogy nem adta ilyesmihez a nevét.
Idézet
 
 
+1 #5 kéjsóvár bohóc 2014-02-19 09:06
Ez annyira tucat, hogy ettől még a legmasszívabb terrorista is összecsokizza magát!
Idézet
 
 
+6 #4 sehol 2014-02-18 19:04
legalább guantanamoban veszik a lemezüket...ez azért korrekt üzletpolitika!
Idézet
 
 
+4 #3 necromedve 2014-02-18 18:28
Elég lájtos, nem csoda, hogy a foglyok puhításához használják. :D

Amúgy Amerikában azóta az ilyen jellegű kereszténység dívik, mióta betette oda a lábát a fehér ember, aztán Krisztus nevében elkezdte leölni az őslakosokat. 500 éve ilyen hit mellett nőnek fel az emberek, nem kell csodálkozni, hogy akad pár tahó, aki büszke rá, hogy foglyok kínzáshoz használják a zenéjét aláfestésnek.
Idézet
 
 
+5 #2 Flagellator1974 2014-02-18 07:55
Ezt a bandát kiadnám a táliboknak. Ott lehet keménykedni, meg a cd-ket mutogatni.
Idézet
 
 
+12 #1 T.G. Nagaarum 2014-02-18 07:07
Keresztény banda mi? És vallatáshoz kölcsönzi a zenéjét. Elég groteszk mára már a világ... Most úgy érzem, hogy az inkvizícióhoz képest nem sokat léptünk előre.
Egyszer volt valami szar propaganda film valami tudománycsatorn án, ahol fegyvereket elemezgettek. Volt ott valami iszonyat hangerejű géppuska, amit a közel keleten is bevetettek, és azt ecsetelte a szakértő, hogy a hangjától általában az ellenséges katonák menekülőre fogják, így elkerülhető a harc. Aztán egy nagy barom zsoldos ott vigyorgott, hogy: "jó érzés, hogy ennyi életet mentettünk meg".
A hányinger kerülgetett...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.