Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új Ratt-lemezt és Stephen Pearcy-szólóalbumot hozhat a 2021-es év

All That I Want címmel új szólódalt mutatott be Stephen Pearcy. A Ratt frontembere jövőre önálló albummal jelentkezik, de ha minden jól megy, akár a hányattatott sorsú zenekartól is hallhatunk valamit előbb-utóbb.

0823pearcy

Erik Ferentinos gitárossal közösen új nagylemezen dolgozik Stephen Pearcy. A Ratt frontemberének hatodik önálló albuma valamikor 2021-ben kerülhet a boltokba Pearcy saját Top Fuel Records kiadójának gondozásában, és egy All That I Want című szerzeményt máris bemutattak róla. Ennél persze sokkal izgalmasabb kérdés, hogy várható-e friss muzsika a Ratt műhelyéből valamikor. Amennyiben hihetünk Stephennek, a jövő év ezen a téren is változást hozhat. „A késésnek semmi köze a szólólemezemhez”, mondta az énekes a Trunk Nationben. „Inkább azzal áll összefüggésben, hogy decemberig koncertezni fogunk, továbbra is kötjük le a dátumokat, utána pedig az idei KISS Kruise-zal zárul majd az idei év. Azt követően pedig alighanem további időre lesz szükségünk a stúdióban a dalszerzéshez. Tudom, hogy Juan is dolgozik az ötletein, és én is írok, aztán majd meglátjuk, mink van. Jordan Ziffet is bevonjuk a folyamatba, szóval érdekes lesz, és jó. Mindenképpen ’21-re tervezünk.”

Mivel a csapatból nemrég távozott Chris Sanders gitáros, a Ratt jelenleg négytagú, a két régi tag, Pearcy és Juan Croucier basszer, illetve az említett Jordan Ziff gitáros mellett Pete Holmes alkotja a felállást. Pearcy a műsorban leszögezte: mindenképpen kerítenek még egy gitárost, mire ismét elkezdhetnek turnézni. A csapat legutóbbi lemeze a 2010-es Infestation volt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.