Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új norvég szuperprojekt Asgeirrel, Simennel és Trymmel

A nemrég szólólemezt kiadott Simen Hestnæs, azaz ICS Vortex énekel majd a God Of Atheists nevű új norvég extrém metal projektben, amely Asgeir Mickelson dobosisten (Borknagar, Spiral Architect stb.) gyermeke, ám ő maga ritmusgitárosként játszik a csapatban. A dobos egy harmadik norvég hős, Trym (Emperor, Zyklon, Enslaved).

„A God Of Atheists egy olyan extrém metal projekt, amely számára 2008-ban írtam meg a zene nagyrészét", mondja a kezdetekről Mickelson. „Egy 2004-es nótát még a Borknagarnak szántam, de sosem fejeztük be, úgyhogy átgyúrtam, és most meg már túl brutális a Borknagar stílusához... A zenekarunkat leginkább úgy tudnám jellemezni, mintha a norvég black metal alaposan megnyomta volna a death metalt. Durva, de egyben nagyon melodikus is."

Asgeir és Simen a következő hónapokban sok energiát fordítanak majd a projekt zenéjére, és Mickelson biztos benne, hogy az énekes összekeverhetetlen stílusa új dimenziókat nyit majd a God Of Atheists előtt. Egyelőre nem tudni, kik játszanak még az anyagon, de bizonyára nem lesz semmi a végleges lista, Asgeir ugyanis azt mondja: akinek bejön egy Mickelson – Trym – Vortex projekt gondolata, az örülni fog azoknak a muzsikusoknak is, akik már beleegyeztek abba, hogy felbukkanjanak az anyagon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.