Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új lemezzel és belezős horrorfilmmel térnek vissza a death metal veteránok

Fél évtizednyi kihagyás után megjött a kedve a visszatéréshez az amerikai északkeleti parti death metal élet egyik legendás veteránjának, az Incantationnek is. A zenekar jelenleg új dalokon dolgozik egy 2012 folyamán esedékes új nagylemezhez.

Az Incantation utoljára 2006-ban adott ki albumot Primordial Domination címmel, de a felállásuk azóta két poszton is változott: új gitáros, illetve basszusgitáros érkezett a csapatba Alex Bouks, illetve Chuck Sherwood személyében. A csapatban ma már csak a pincemély hörgésekért felelős John McEntee énekes/gitáros képviseli az eredeti felállást, de Kyle Severn dobos szintén hétpróbás tagnak tekinthető, hiszen egy kétéves kihagyástól eltekintve ő is 1994 óta része a zenekarnak. Severn szavai szerint az új Incantation dalok hihetetlenül brutálisak, egyenesen a banda legsötétebb és legbetegebb szerzeményei az 1998-as Diabolical Conquest album óta.

A bandához kapcsolódó hír, hogy a dobos épp most fejezte be az After Party Massacre című film munkálatait. Severn nemcsak társrendezőként, de forgatókönyvíróként is jegyzi a véres horrorsztorit, amelynek elején az Incantation is felbukkan egy rövid koncertbejátszás erejéig. A banda egy új dallal a filmzenealbumon is felbukkan, amely hamarosan bakelit kislemezen is megjelenik.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.