Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új lemeztrilógiát készít Nikki Sixx

Közelebbről meg nem határozott „trilógián” dolgozik Nikki Sixx. A Mötley Crüe egykori basszere tavaly jelentette be, hogy tulajdonképpen nyugdíjazta magát.

1205nikki

Noha tavaly azt mondta, a turnézással ha nem is végleg, de felhagyott, azért természetesen nem a babérjain ül otthon Nikki Sixx, aki pár nap múlva ünnepli hatvanadik születésnapját. „Holnap megkezdem a munkát egy új lemezen, ami a 2019-re szóló trilógia-projektem része”, írta az Instagramon a Mötley Crüe egykori basszere. „Nagyon izgalmas lesz több különböző producerrel és előadóval közösen dolgozni, és megvalósítani az engem kísértő víziót. Roppantul élvezem, hogy nem turnézom. Művészként az embernek arra van szüksége, hogy valami újat alkosson. Elsősorban annak idején is ezért kezdtük el ezt az egészet: hogy teremtsünk. Tényleg izgalommal tölt el ez a trilógia-projekt.”

Miután kommentben rákérdeztek, hogy a készülő trilógia esetleg Sixx: A.M. lesz-e, vagy valami egészen más, Nikki nem adott egyértelmű választ. „Sok nagyszerű zenénk jelenik meg jövőre”, írta. Ez viszont akár a Mötley Crüe-re is vonatkozhatott, akikkel szintén felvettek négy új dalt a The Dirt könyv március 22-én debütáló filmváltozatához…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.