Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új klip a Christian Epidemic műhelyéből, ma koncert a Trackben

Friss szöveges videóklippel jelentkezett a Christian Epidemic. A zenekar szombaton ismét Budapesten koncertezik.

1209cepb

2016 elején jelentette meg legutóbbi, Sírba szánt teremtés című anyagát a Nail Records gondozásában hazánk egyik vezető death/black metal bandája, a Christian Epidemic. A különleges, három nyelven – németül, angolul és magyarul – is felvett lemez Szellemből hússá című tételére a Chrome Ball stúdióval együttműködve készült el a legújabb videó, amely alább megtekinthető.

„Egy szöveges animációt terveztünk, amelynek felvétele már az előző videó forgatásakor elkészült, szintén a Chrome Ball Stúdió közreműködésével”, mondja a klipről Széles L. Zsolt, a csapat főnöke. „Mindkét videót Kollár Adrián rendezte, és azt kell, hogy mondjam, fantasztikus munkát végzett. Adrián nagyon érzi a zenénk mondanivalóját, és tudja, hogy kerüljük a megszokott kliséket, ennek eredményeként folyamatosan olyan ötletekkel áll elő, mintha köztünk élne már vagy húsz éve. A második videóval igazából vártuk a megfelelő alkalmat, amikor magán a megjelenésen kívül van valami más mérföldkő is a zenekar életében. A mostani időpont tökéletesnek bizonyult, hiszen a Rock On! Fesztiválon való fellépés óriási megtiszteltetés a Christian Epidemicnek. Szeretjük ezt a fesztivált, és jó alkalom, hogy olyan embererek is megismerjenek minket, akik ezidáig még soha nem is hallottak rólunk, és persze sok régi rajongónk is el tud jönni, akik nem engedhetik meg, hogy sokezer forintos belépőt fizessenek. Szóval óriási dolog egy budapesti fesztiválon játszani, ahová tényleg csak az nem jön el, akit nem érdekel a metal. A tervek szerint még október végéig koncertezünk, majd utána egy kis időre eltűnünk. Szeretnénk néhány új dalt összerakni, vagy talán egy teljes albumot. Szóval koncertek helyett demózás és próbák jönnek. Ha minden jól megy, akkor egy méltó albummal ünnepelhetjük a zenekar második húsz évének a kezdetét.”

A banda szeptember 2-án, szombaton tehát a Barba Negra Trackben koncertezik a 2017-es Rock On! Fest keretein belül, 20.15-től a kisszínpadon. Zsolttal készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.