Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új helyszínre került a május 26-ai budapesti Accept-koncert

0413acceptEredetileg a Barba Negra Trackben lépett volna fel május 26-án az Accept, ám változott a helyszín: a veterán német metalosok végül a Barba Negra Music Clubban játszanak, vagyis a buli mégsem szabadtéri lesz. Itt lehet először megnézni élőben Magyarországon a zenekar új felállását.

A Grave Diggerből és a Rebellionből ismert Uwe Lulis gitárost állította Herman Frank helyére az Accept, a banda új dobosa pedig az ismeretlen Christopher Williams lett Stefan Schwarzmann utódjaként. A tavalyi Blind Rage lemez turnéja már az új emberekkel folytatódik, és a csapat az októberi magyar buli után május 26-án tér vissza Magyarországra. Ezzel kapcsolatban fontos információ, hogy a helyszín az eredetileg kinézett Barba Negra Track helyett a Barba Negra Music Club lesz. A helyszínváltoztás oka, hogy a teljes program a vendégzenkarokkal együtt olyan hosszúra sikerült, amit szabadtéri szórakozóhelyen nem lehet lebonyolítani a vonatkozó szabályok miatt. A megváltott jegyek természetesen érvényesek a zárt klubba is, további részletek itt.

Az Accept előtt a The New Roses és a Red’s Cool játszik majd. Előbbi egy wiesbadeni rockcsapat, akik 2013-ban jelentették meg első nagylemezüket Without a Trace címmel, a Red’s Cool pedig egy szentpétervári hard rock-banda, akik a szintén 2013-as Bad Story albumot a legendás Michael Wagenerrel készítették el. A producerguru az egészen korai időszakban egyébként gitározott is az Acceptben, szóval nem lepődnénk meg, ha ez lenne a kapcsolat gyökere.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 bogar 2015-05-18 13:50
És ez a koncert előtt egy héttel derül ki!?
A múlt héten volt Sonata Arctica koncert a Track-ben szintén két vendégzenekarra l. Nekik biztos rövidebbek a dalaik! .-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.