Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új fejezet kezdetéről beszél Anneke Van Giersbergen

Portugáliában, Bragában vonult stúdióba Anneke Van Giersbergen, a The Gathering volt énekesnője, és meg is kezdte a munkát új lemezén. Az egyelőre még cím nélküli anyag valamikor az év végén vagy 2012 elején jelenhet meg, de egy single már az idei nyár előtt napvilágot lát majd. A producer Daniel Cardoso.

„Daniel múlt októberben elment megnézni az Anathemát Párizsban, mert jó barátságban van a zenekarral", nyilatkozta Anneke. „Vendégként léptem fel azon a turnén, és a koncert után találkoztunk is. Kicsi a világ: korábban mindketten dolgoztunk már az ulveres Kristoffer Rygg-gel is... Megosztottam vele néhány ötletemet az új albumommal kapcsolatban, és kiderült, hogy sok mindent azonosan látunk. Miután a turné végeztével hazamentem, Daniel küldött nekem egy ének nélküli demót, ami nagyon tetszett, és pont úgy szólt, mint az az anyag, amin éppen dolgoztam: lendületes rock némi elektronikus hangzásvilággal és egy kis sötét melankóliával párosítva... Még aznap este írtam a dalhoz énekdallamokat és szöveget, egy héten belül pedig már közösen dolgoztunk a lemezen."

Anneke és Cardoso eddig öt dalt írt és demózott fel együtt, az énekesnő pedig rendkívül izgatott a készülő anyag miatt. „Ezeknek a daloknak jóval több rétegük van, mint a legtöbb eddigi munkámnak. Kész vagyok arra, hogy új fejezetet kezdjek!", mondta az énekesnő.

A lemezelőzetes single-re valószínűleg olyan dalok is felkerülnek majd, amik a végleges albumon nem kapnak helyet.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.