Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dalok Adler és LoMenzo zenekarától: „Mintha godmode-ban tolnád a Guitar Herót”

FirstBorne néven fut a Lamb Of Godból távozott Chris Adler új zenekara, amelyben ott találjuk James LoMenzót is. A csapat most bemutatott két újabb friss dalt.

0620firstborne

2020 nyarán debütált egy minialbummal Chris Adler új csapata, a FirstBorne. A dobos James Lomenzo basszerrel (Megadeth, White Lion, Lynch Mob), Girish Pradhan énekessel (Girish And The Chronicles) és Myrone gitárossal egyesítette erejét, amelynek első EP-je június 19-én jelent meg, rajta öt dallal. A csapat azóta több önálló szerzeményt is piacra dobott, most pedig két új darabbal jelentkeztek.

Ha hihetünk a dobosnak, a jövőben is ez lesz a modell, amiben dolgoznak. „A következő több mint egy évben havonta jelentkezünk majd egy-egy dallal, de itt és most egy kettős csapással nyitjuk a sort – mondja Chris. – Nagyon izgalmas olyan kreatív partnerségben alkotni, ahol tényleg nincsenek határok: mintha godmode-ban tolnád a Guitar Herót. Ez egy szerelemprojekt, és nagy öröm számunkra közzétenni ezeket a dalokat. Reméljük, tetszeni fog, de az sem baj, ha nem. Jövő hónapban találkozunk!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.