Shock!

december 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dallal jelentkezett a Destruction, hivatalos Mike Sifringer távozása

State Of Apathy címmel új dalt mutatott be a Destruction. Ezzel egyidejűleg véglegessé és hivatalossá vált Mike Sifringer gitáros és a csapat útjainak elválása is.

0823dest

Új dallal jelentkezett a Destruction, és a State Of Apathy új korszakot nyit a banda életében, ugyanis ez az első szám a fennállásuk során, amelyben már nem Mike Sifringer gitározik. A csapat új tagja Martin Furia, aki elsősorban producerként és hangmérnökként ismert a szakmában, és többek között olyan bandákkal dolgozott, mint a Nervosa vagy az Evil Invaders, ugyanakkor 2016 óta a koncertek fő hangtechnikusaként és turnémenedzserként segítette a bandát.

„Az elmúlt két év alaposan próbára tett bennünket – mondja Schmier énekes/basszer. – Szomorú szívvel jelentjük be, hogy Mike távozott a Destructionből. Sokkot jelentett a dolog, keményen a padlóra is küldött bennünket, mindazonáltal fel sem merült, hogy ne folytatnánk.” „Nehéz elhagyni egy zenekart harminckilenc év után – így Mike. – A Destruction az életem, mintha csak a gyerekem lenne, de az ember néha kénytelen fájdalmas döntéseket hozni. Jelenleg nagyon szomorú vagyok, de ha valamit nem érzel helyénvalónak, jobb befejezni. Köszönet minden volt zenésztársamnak, nagyon büszke vagyok a közösen alkotott zenékre.”

A State Of Apathy Schmier szerint jól jellemzi a következő időszakban várható új lemez irányvonalát. „Amolyan vissza-a-gyökerekhez megközelítésű, gitárcentrikusabb, arcbamászóbb album lesz” – mondja a frontember. További részletek remélhetőleg minél előbb.

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2021-08-23 18:04
Vajon tényleg békével történt az elválás?
Idézet
 
 
#1 Carrast 2021-08-23 06:59
39 év... hát eléggé alaptag volt az emberünk, ez így elég érdekes..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.