Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dal a Candlemasstől: „A refrén eléggé popos”

candlemass_cDeath Thy Lover címmel meghallgatható a címadó szám a Candlemass új EP-jéről, amely a legendás svéd doomsterek első hivatalos stúdiófelvétele Mats Levén énekessel. A minialbum június 3-án jelenik meg a Napalm kiadó gondozásában.

Nyár elején új EP jelenik meg a Candlemasstől Death Thy Lover címmel, rajta négy dallal: ezek a címadó mellett a Sleeping Giant, a Sinister N Sweet és a The Goose lesznek. „Azt mondtuk, nem készítünk új albumot, de a zenekar harmincadik születésnapjára azért muszáj volt kiadni valamit, szóval ez az EP lesz a végeredmény”, mondja a kiadványról Leif Edling basszusgitáros. „Maga a Death Thy Lover bizonyos tekintetben tipikus Candlemass-dal, más szempontból meg nem az. A refrén eléggé popos, amennyiben használhatom ezt a szót – soha nem gondoltam, hogy valaha is ezt a jelzőt alkalmazom majd, hogy körbeírjak bármit, ami a Candlemass-szel kapcsolatos –, de a főriff nagyon metalos, a nyitás meg olyan, mintha a klasszikus Anvil stílusában játszanánk. Régi barátunk és most már énekesünk, Mats Levén nagyszerű munkát végzett a dalban. Élőben is pontosan azt nyújtja, amire szükségünk volt, így a zenekar jobb vele, mint valaha.”

Április 29-én a Peaceville-nél is kijön egy igazi rajongócsalogató csomag a bandától Behind The Wall Of Doom címmel, benne három CD-vel, két DVD-vel és egy 92 oldalas könyvvel a banda történetéről, csupa kiadatlan és ritka felvétellel, demókkal, illetve személyesen Edling és a régi énekes, Messiah Marcolin által összeválogatott klasszikus dalokkal.

 

Hozzászólások 

 
#2 rubikkocka 2016-04-22 20:49
Basszus, hát ez jó!
Idézet
 
 
+1 #1 Zoli 2016-04-22 20:00
A Vatikánban biztos örülnek az ilyen szép borítóknak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.