Shock!

december 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új albummal tér vissza a The Hellacopters: „Tudom, azt mondtam, soha többé, de tévedtem”

Csaknem másfél évtized után új lemezen dolgozik a The Hellacopters. Az album valamikor jövőre jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában.

1026thehellacopters

Hihetetlen, de igaz: a Nuclear Blasthez igazolt a The Hellacopters, és új albummal is jelentkeznek valamikor 2022 folyamán. „A Hellacopter-táborban az egekbe szökik az izgalom – mondja Nicke Andersson énekes/gitáros. – Tudom, azt mondtam, soha többé, de tévedtem. Nagyon ritkán, de megesik: nem csupán egy vadonatúj lemezünk áll készen, hogy rátok eresszük, kedves rocktanítványaink – hanem az a hatalmas öröm ért bennünket, hogy a Nuclear Blast kiváló gárdájával karöltve tehetjük ezt. Jó idők várnak ránk, az biztos!”

A partnerség első konkrét bizonyítéka az 1999-es Grande Rock lemez felkerülte a digitális szolgáltatókhoz. Ennek örömére a The Devil Stole The Beat From The Lord videó feljavított változata is megtekinthető. A The Hellacopters legutóbbi albuma a 2008-as Head Off volt, a zenekar néhány évnyi szünet után 2016-ban tért vissza a koncertszínpadokra.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.