Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új albummal tér vissza a The Hellacopters: „Tudom, azt mondtam, soha többé, de tévedtem”

Csaknem másfél évtized után új lemezen dolgozik a The Hellacopters. Az album valamikor jövőre jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában.

1026thehellacopters

Hihetetlen, de igaz: a Nuclear Blasthez igazolt a The Hellacopters, és új albummal is jelentkeznek valamikor 2022 folyamán. „A Hellacopter-táborban az egekbe szökik az izgalom – mondja Nicke Andersson énekes/gitáros. – Tudom, azt mondtam, soha többé, de tévedtem. Nagyon ritkán, de megesik: nem csupán egy vadonatúj lemezünk áll készen, hogy rátok eresszük, kedves rocktanítványaink – hanem az a hatalmas öröm ért bennünket, hogy a Nuclear Blast kiváló gárdájával karöltve tehetjük ezt. Jó idők várnak ránk, az biztos!”

A partnerség első konkrét bizonyítéka az 1999-es Grande Rock lemez felkerülte a digitális szolgáltatókhoz. Ennek örömére a The Devil Stole The Beat From The Lord videó feljavított változata is megtekinthető. A The Hellacopters legutóbbi albuma a 2008-as Head Off volt, a zenekar néhány évnyi szünet után 2016-ban tért vissza a koncertszínpadokra.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.