Shock!

május 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új albummal tér vissza a Spiritual Beggars eredeti frontembere

0221spiceLegutóbb a Kayser tavalyi albuma, a Read Your Enemy kapcsán hallhattunk Christian Sjöstrandról, azaz Spice-ról, a Spiritual Beggars első korszakának énekeséről. A mester tavasszal szólóbandája, a Band Of Spice élén jelentet meg új anyagot Economic Dancers címmel.

„Amikor a dalokat írtam, rengeteg olyan zenét hallgattam, ami a '70-es évek végén, a '80-as évek elején született", mondja az anyagról Spice. „Ahogy felvettük őket, a számok gördülékeny, organikus, melodikus oldala domborult ki, de azért egy kis kosz is ragadt rájuk közben. És ahelyett, hogy a korábbi anyagokkal ellentétben kibéreltünk volna egy stúdiót a felvételekhez, ezúttal megépítettük a sajátunkat, mert úgy éreztük, elérkezett hozzá az idő. Nem akartuk elkapkodni a munkát, mert pont a megfelelő mennyiségű melegséggel, szeretettel és igazsággal akartuk megtölteni a nótákat."

Az Economic Dancers a Scarlet kiadó gondozásában jelenik meg április 28-án, és a második anyag lesz Band Of Spice címen a 2010-es Feel Like Coming Home után.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.