Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Úgy gondolom, kicsit mindig is alulértékelt zenekarnak számítottunk”

0312mcElkészült a floridai Malevolent Creation új nagylemeze. A zenekar leszerződött a Century Mediával, így igazán jó lehetőségekkel nézhetnek a Dead Man's Path című album népszerűsítése elé.

„Hiszek benne, hogy a Century Mediától végre megkapjuk azt a támogatást, amire szükségünk van ahhoz, hogy tényleg eljuttassuk a zenénket a közönséghez", mondja a Malevolent Creation új szerződéséről Bret Hoffmann frontember, a zenekar egyik alapítója. „Nagyszerű érzés, hogy a kiadó hisz bennünk és az új dalainkban, és azért dolgoznak majd, hogy komolyabb eredményeket érjünk el. Úgy gondolom, kicsit mindig is alulértékelt zenekarnak számítottunk, és a rajongóktól is gyakran hallom ezt. Szerintem ezzel a szerződéssel most jó esélyünk van arra, hogy felpörgessük a dolgainkat. Szintén nagy öröm számunkra, hogy visszatért hozzánk Justin DiPinto dobos, aki ismét előtérbe helyezte nálunk azt az éhesen agresszív megközelítést, ami mindig is jellemző volt a zenekarra!"

A Dead Man's Path megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a zenekar eddigi egyik legsúlyosabb, legkompromisszummentesebb albumát ígéri, és rengeteget akarnak koncertezni is a lemezzel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 zoli 2015-03-17 21:50
Alulértékelt, de hatalmas zene! Az underground mindig is nagyra becsülte a Malevolent Creation-t, főként a korai lemezeket. Élőben 2* láttam őket, mit mondjak pusztítottak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.