Shock!

május 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Úgy érzem magam, mintha megint 27 éves lennék”

Eddig úgy tűnt, az eredeti frontember, Jack Russell vezette Great White-variáns tevékenysége kimerül különböző amerikai bár- és kaszinóhaknikban, az énekes azonban most elárulta: új albumon dolgoznak. A lemez akár még idén megjelenhet.

Még idén albummal jelentkezhet a Jack Russell’s Great White. A pár éve megkettőződött amerikai bluesos hard rock csapat ezen inkarnációjának tagjai az énekes mellett Tony Montana, a Great White ex-basszere, aki a stúdióban gitárosként és billentyűsként is tevékenykedik majd bőgősi minősége mellett, Robby Lochner szólógitáros, illetve Dicki Fliszar dobos. „Ez egy roppant erőteljes banda, nagyon dinamikusan szól a zene, pont úgy, ahogy mindig is akartam”, mondta a SleaxeRoxxnak Russell. „Tony volt a katalizátora annak, hogy elkezdtünk előre haladni. Sosem álltunk még olyan közel egymáshoz, mint manapság, mivel azelőtt nem volt lehetőségünk arra, hogy közösen írjunk dalokat. Azt sem tudtam soha, hogy gitáron is játszik. Azt akarjuk, hogy az új anyagtól az embereknek lerobbanjon a dobhártyája. Benne van a valaha született legjobb Great White zenék összes eleme, de azoknál erőteljesebb. Meg fogja lepni az embereket. Ez elsősorban szórakozás, én pedig úgy érzem magam, mintha megint 27 éves lennék.”

Russell 2010 augusztusában hagyta ott a sokszoros platinalemezes amerikai bluesos hard rock bandát, akik továbbra is a Great White nevet viselik, és Terry Ilous énekessel két évvel ezelőtt már ki is adtak egy albumot Elation címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.