Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ugly Kid Joe, Tankcsapda és godfater. a Budapest Open Road Days motorosfesztiválon

Az Ugly Kid Joe lesz az idei Open Road Days egyik nemzetközi főattrakciója. A motorosfesztivált június 27-29-én rendezik Budapesten.

0420or

Történetének harmadik magyarországi koncertjére érkezik a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra június 28-án az Ugly Kid Joe. A zenekar öt év után tér vissza Budapestre az idei év legnagyobb magyarországi motoros rendezvényének egyik fő fellépőjeként. Június 28-án, az Ugly Kid Joe előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. koncertjével indul a Műegyetem rakparton a nagyszínpad programja. Tátrai Tibor zenekara a rock aranykorát idézi meg virtuóz gitárszólókkal, a zenészlegenda pénteki koncertjén biztosan ott a helye mindenkinek, aki az igényes hazai hangszeres zenét kedveli.

Június 29-én, szombaton a harmincöt éves Tankcsapda első idei budapesti nagykoncertjén tombolhatnak a zenekar rajongói a Budapest Open Road Days fesztiválon. Lukács Laci, Sidi és Fejes Tamás „egy budapesti motoros felvonulás összes lóerejével felérő", mindent elsodró évfordulós koncertje előtt a „Légy a Tankcsapda előzenekara!" pályázat nyertese mutatja meg, milyen lendülettel érkezik az a zenekar, aki összesen 196 nevező közül nyeri meg a Tankcsapda előzenekara címet a Budapest Open Road Daysre.

Szombaton a Giaj és Hero alkotta testvérpár, az AK26 rapzenekar lép fel a nagyszínpadon. A koncerten biztosan elhangzik a ma már 40 milliós nézettség fölött járó Blöff című szám, valamint a 2011 óta aktív rapzenekar legkiemelkedőbb szólódalai, de a hiphop páros elhozza a fesztiválközönségnek az új 2024-es Assassin album legjobb számait is. A fellépők sora közel sem ér itt véget: a Budapest Open Road Daysen június 27-29. között négy zenei színpadon több mint húsz zenei csemege várja a látogatókat.

A fesztivál június 27-én egy igazi motoros fesztiválnappal indul, amelynek fő programja a Budapest-Balatonakali-Budapest Motoros Túra lesz. Ezt követően délután az Open Road Bázison folytatódik a bemelegítő buli a Budapest Open Road Days pénteki és szombati programjaira. A Műegyetem rakparton nappali programokban sem lesz hiány: Magyarország legnagyobb 2024-es motoros fesztiváljára a szervezők a „kis és nagy motorosokat" is várják, de mindenki talál magának programot, aki a járművek és a technikai dolgok iránt érdeklődik. A motoros, zenei és családi fesztiválon ott a helye a motorok és a kétkerekű járművek minden rajongójának akkor is, ha motorozik, és akkor is, ha látványként ejtik ámulatba a nagyvasak. A Family-Kid Zone a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ park, valamint a Jurassic Park szimulátor. Tizenkét éves kor alatt gyerekeknek a belépés díjtalan. Napközben emellett a Stunt Arénában a BMX és motoros kaszkadőr show-k egymás után ejtik ámulatba a közönséget. Josa Danny egyenesen Kaliforniából „repül" a Műegyetem rakpartra lélegzetelállító BMX produkciójával. Rob Alton és csapata bámulatos BMX bemutatóval készül a Budapest Open Road Days-re. Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

A Custom Bike Corso a teljes fesztiválterületen végigvonul. Az épített motorok kiállítása, mint egy motor promenád minden felnőtt és gyermek számára lenyűgöző látványt nyújt. A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage, ahol a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki részvételével zajló motorkiállítás mellett a színpadon a motoros márkaarcok és influenszerek közreműködésével szórakoztató és tanulságos beszélgetések zajlanak. A helyszín moderátora Winkler Róbert, aki a tőle megszokott szókimondó és helyenként belemenős stílusban izzítja a hangulatot.

Június 29-én délben a sokszáz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson. A márkafüggetlen motoros felvonulásra minden bérlettel vagy szombati napijeggyel rendelkező fesztiválozót várnak a szervezők.

A Budapest Open Road Days 2024 teljes programja itt érhető el.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.