Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Udo magának akarta volna az Accept nevet

Udo Dirkschneider nem lát esélyt rá, hogy ismét csatlakozzon az Accepthez, és végre arra is fény derült, miért nem volt hajlandó újból együtt zenélni korábbi társaival, akik azóta Mark Tornillo énekessel arattak minden várakozást felülmúló sikert.

„A sztorinak vége", szögezte le Udo egy friss interjúban. „Pár évvel ezelőtt felkértek a dologra, és nem mondtam azonnal nemet. Fogalmazzunk úgy, hogy egy fontos pontja volt annak, amit válaszoltam nekik. Úgy álltam az egészhez, hogy egy reuniont már csináltunk, vagyis most is benne van a pakliban, hogy egy album, turné vagy akármi után úgy találjuk: nem működik a közös munka. Emiatt viszont fel kellett volna függesztenem a sikeresen futó U.D.O. történetet, szóval azt mondtam: rendben, de ha megcsináljuk az Accept újjáalakulást, és a dolog befuccsol, én viszem tovább az Accept nevet. És ez volt az a pont, amire Wolf Hoffmann nemet mondott, az Accept névhez fűződő jogok pedig nála vannak. Én meg erre azt válaszoltam, hogy bocsi, srácok, így nem tudom bevállalni, de sok sikert nektek. Ennyi történt. Csináltak egy nagyon jó lemezt, futottak egy nagyon jó európai turnét, ahogy tudom, az énekes meg jó, szóval... Meglátjuk, mit tartogat még a jövő az Accept számára. Sok sikert kívánok nekik."

Az U.D.O. új lemeze, a Rev-Raptor májusban jelent meg, és a német listák huszadik helyén kezdett, vagyis az Accept negyedik helyen debütáló tavalyi Blood Of The Nations anyagával szemben alulmaradt.

Udóék november 14-én a Club 202-ben koncerteznek a Concerto szervezésében.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2011-06-16 22:07
Ez így korrekt mind2 fél részéről.Azmáskérdés h Hoffmann járt igazán jól, mert a jelenlegi Acceptben még reméljük h jó sok színvonalas lemez van
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.