Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Turnézás közben is javában íródnak az új Megadeth dalok

Habár a Megadeth épp úton van a Slayerrel Európában, közben nem szünetelnek a készülő új lemez munkálatai sem, melyekről ezúttal David Ellefson árult el néhány részletet egy friss interjúban. A bandába tavaly visszatért basszusgitáros szerint eddig fogós és súlyos dalok születtek néhány újdonsággal.

„Még javában dolgozunk a lemezen, szóval kissé korai lenne véglegesen jellemezni, hogy szól majd a végső változat", mondta Ellefson a UGO-nak. „Tudjuk, milyen hatást akarunk elérni vele, de ettől függetlenül nem félünk attól, hogy az újszerű ötletek is a maguk útján formálják a dalokat. Csak annyit tudok biztosra mondani, hogy súlyos és fogós anyag készül, amiben minden ismertetőjegy ott figyel majd, amit a rajongók várnak tőlünk."

Dave Mustaine ugyan a legtöbb nyilatkozatában idei megjelenést valószínűsít, a basszusgitáros egyelőre nem kívánt jóslatokba bocsátkozni azt illetően, mikor kerül majd a boltokba a lemez. „Az üzleti oldalon mindenki konkrét dátumokat akar hallani, de egy kreatív folyamatot nem feltétlenül tudsz táblázatokba gyömöszölni. Hagyni kell, hogy a dolgok a maguk útján haladjanak. Számunkra a megjelenési időpont másodlagos ahhoz képest, hogy egy igazán jó albumot készítsünk. Kész lesz, amikor kész lesz."

Ellefsonnak ez lesz az első Megadeth lemeze a 2001-es The World Needs A Hero óta. A csapatban természetesen továbbra is Chris Broderick gitározik és Shawn Drover dobol.

A Megadeth április 8-án Budapesten, a Papp László Sportarénában koncertezik a Slayer társaságában. A csapat programjának magja nagyjából stabil, de estéről estére cserélgetnek bizonyos dalokat. Március 21-én, a dániai Aarhusban például ezek a számok hangzottak el:

01. Trust
02. In My Darkest Hour
03. Hangar 18
04. Wake Up Dead
05. Head Crusher
06. A Tout Le Monde
07. How The Story Ends
08. She-Wolf
09. Poison Was The Cure
10. Angry Again
11. Sweating Bullets
12. Symphony Of Destruction
13. Peace Sells
14. Holy Wars... The Punishment Due / Mechanix

A súlyos baktériumfertőzés után lábadozó Jeff Hanneman gitáros helyén az Exodus mester Gary Holttal kiálló Slayer ugyanitt az alábbi számokat vezette elő:

01. World Painted Blood
02. Hate Worldwide
03. War Ensemble
04. Postmortem
05. Temptation
06. Dead Skin Mask
07. Silent Scream
08. The Antichrist
09. Americon
10. Payback
11. Seasons In The Abyss
12. Snuff
13. South Of Heaven
14. Raining Blood
15. Black Magic
16. Angel Of Death

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.