Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Turbo: új klip és bakelit Pentagram

Ugyan a Turbo hivatalosan pihenőn van, tavaly év végén azért kijött tőlük egy akusztikus nagylemez Lullabies For Awakening címmel, amelyhez most egy friss videót is tudunk mutatni. Emellett végre bakeliten is beszerezhető a banda harmadik albuma, a Pentagram.

turbo_2016_3

Tavaly ősszel bejelentette leállását az utóbbi évek egyik legizgalmasabb magyar rockzenekara, a Turbo. Egyelőre még nem tudni, ideiglenes szünetről vagy végleges szétszéledésről van-e szó, de az „őrlángon működés" első jeleként már az év utolsó napjaiban megjelent egy Lullabies For Awakening című akusztikus kiadvány a csapattól. Tanka Balázs énekessel a témában készített interjúnk itt olvasható, ha pedig ezen már túl vagy, megtekinthető egy friss klip is a lemezhez, amely a Kingdom Of Dust című számhoz készült.

A zenekarhoz kapcsolódó hír, hogy a napokban bakeliten is forgalomba került a Draze Records gondozásában harmadik lemezük, a Pentagram, méghozzá rendkívül impozáns, nyitható borítóban, mellette színes inzerttel. Akit érdekel, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. érdeklődhet iránta.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.