Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trey másodgitárosát is megtalálta a Morbid Angel

0112vadimvonMár májustól turnéra indul a Morbid Angel, akik jelenleg is rögzítik új nagylemezüket Erik Rutan floridai stúdiójában. Mindebből az is következik, hogy a zenekar felállása ismét teljes, a pár napja bejelentett Scott Fuller dobos személye mellett az új másodgitáros kilétére is fény derült.

A Suffocation, a Revocation és a Withered társaságában indul május végétől június végéig észak-amerikai turnéra a Morbid Angel, akik jelenleg éppen Erik Rutan Mana stúdiójában rögzítik az év derekára várható új nagylemezüket. Mint tudott, a zenekarban az agyat, Trey Azagthoth gitárost leszámítva mindenki lecserélődött a legutóbbi album, a komoly vitákat kiváltó, 2011-es Illud Divinum Insanus óta: visszatért a csapatba Steve Tucker énekes/basszer, aki a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején állt a fronton, de a héten végre azt is bejelentették, hogy Scott Fuller (Annihilated, Errorgeist) lett az új dobos.

Mivel a zenekar elég nehezen tudna turnézni egy gitárral, természetesen egy második hathúrosra is szükségük lesz, így az utóbbi években Thor „Destructhor” Myhren posztja sem maradt betöltetlen, ezt a Vadimvon nevű amerikai csapat gitáros/énekese, Dan Vadim Von foglalta el. Azt ugyanakkor nem tudni, hogy utóbbi a lemezen is játszik-e, vagy a stúdióban minden témát Trey nyom fel – mindkét megoldásra láttunk már példát a zenekarnál, így igazából tippelgetni sem érdemes. Az viszont már most biztos, hogy a koncerteken számos olyan dalt is előszednek majd, amelyeket az utóbbi években nem nagyon nyomtak, vélhetően elsősorban a Tucker-érából.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Jumurdzsák 2017-01-13 09:49
Na ez élőbe nagyon brutális felállás lesz, még utoljára megmutatják hogy kell igazi death metalt játszani.
A Myrksog gitáros akár maradhatott volna, de úgy látszik Trey mindenkitől szabadulni akart, akinek köze volt a gyalázatos előző lemezhez.
Idézet
 
 
+4 #2 Thasaidon 2017-01-12 17:55
A Summoning Redemptiont például igazán felvehetnék a dallistára, ez esetben szeretettel várjuk őket Budapestre is egy vidám estére.
Idézet
 
 
+2 #1 Simple 2017-01-12 15:13
Destructhor pedig a Nader Sadekkel jön Európába Hannes Grossmann társaságában.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.