Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tremonti: megjelent az új lemez, és egy éven belül érkezik a következő

0113tremoA héten jelent meg az Alter Bridge-ből és a Creedből ismert Mark Tremonti szólóbandájának második lemeze, a Cauterize, amelyhez most elkészült egy élő videó is. Jó hír, hogy a gitáros a közeljövőben még egy teljes nagylemezt kiad majd ezzel a formációval.

„Két albumot raktunk össze”, mondta Mark a The Pulse Of Radiónak. „Most kijön a Cauterize, de ezzel egyidejűleg egy másik lemezt is felvettünk Dust címmel. Még nem tudom, ez mikor jöhet ki, de valószínűleg egy éven belül. Szóval szeretném, ha az emberek tudnák, hogy az a lemez ennek a második része lesz: nem feltétlenül a hármas album, hanem ennek a másodiknak a második felvonása. Vagyis két tízszámos albumról beszélünk. Először csak annyi dalt akartam felvenni, amennyit lehetséges: abban gondolkodtunk, hogy kihozunk mondjuk tizenkettőt a lemezen, aztán mondjuk nyolcat kicsit később. De amikor kicsit hidegebb fejjel meghallgattam a zenéket, azt mondtam: legyen inkább két album. Így meghagytam pár kedvenc dalomat a másodikra is, így aztán biztos, hogy az emberek nem fogják azt mondani, hogy oké, ez a jó lemez, a másik meg a rossz. A tesóm, Dan például jobban szereti a másodikat, mint az elsőt, és ahogy mondtam, sok kedvencem nekem is a másodikra került fel. A Dust rendelkezik például szerintem mind közül a legerősebb refrénnel, és a kedvenc szólóm is abban szerepel. A nyitószám, a My Last Mistake szintén hatalmas favoritom. És mindkét lemeznek megvan a maga nagy balladája is. Szóval a Dust garantáltan nem a Cauterize B-oldalas nótáit rejti majd…”

A 2012-es All I Was folytatásait Mark mellett Garrett Whitlock dobos, Eric Friedman gitáros és Wolfgang Van Halen basszer készítette el. Utóbbi azonban a Van Halen nyári turnéja miatt élőben nem játszik idén Markékkal, helyét Tanner Keegan veszi át a koncerteken.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 queensryche999 2015-06-12 07:51
Pár napja hallgattam meg, beszarás jó. Annak idején picit fura volt, de mára megszerettem Mark gitárhangzását is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.