Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Továbbra sem Satrianiban gondolkodik a Venom

Az eredetileg tervezett szeptember helyett csak október-november tájékán jön ki a brit Venom új lemeze, a Fallen Angels. A thrash, black és death metal műfajok pionírjai tizenhárom dalt tesznek majd a normál verzióra, és további két dalt csepegtetnek majd el az ilyen-olyan speciális kiadásokon.

A Venom utoljára 2008-ban adott ki lemezt Hell címmel, a főnök – és egyetlen eredeti tag – Conrad „Cronos" Lant énekes/basszusgitáros körül azóta egy doboscserére került sor, Anthony „Antton" Lant helyére Danny „Danté" Needham érkezett. A gitáros továbbra is az előző albumon debütált La Rage.

A zenekar Londonban, Tom Belton producerrel készítette el az albumot, amely Cronos szerint jobban emlékeztet majd a 2006-os Metal Blackre, mint a Hellre. „Ez sokkal inkább olyasmi, mint a korai dolgaink", mondta egy interjúban nemrég. „A Hell kicsit polírozottra sikeredett, bár nem ez a jó szó a Venom dalaira... Nekünk kicsit lazábban, zúzósabban kell nyomnunk. Ha az ember nekiáll kicsinosítani a nótákat, rossz irányba indul el. A Venomban mindig is ott rejlett egyfajta spontaneitás, amit nagyon szerettem. Amikor megírunk egy új dalt, mindig csak egy kérdést próbálok feltenni magunknak: vajon a kölykök a hálószobájukban térden állva léggitároznak rá, vagy sem? Baromira nem érdekel, ahogy Joe Satriani üldögélve azon agyal, vajon technikailag tökéletes-e, amit művelt, vagy sem. Ez a szempont számomra a legutolsó helyen áll."

A Fallen Angels az alábbi tizenhárom dalt rejti majd:

Hammerhead
Nemesis
Pedal To The Metal
Lap Of The Gods
Damnation Of Souls
Beggarman
Hail Satanas
Sin
Punk's Not Dead
Death Be Thy Name
Lest We Forget
Valley Of The Kings
Fallen Angels

A Venom további két bónuszdalt is rögzített a speciális kiadásokra, és némi élő videóanyagot is véglegesítenek, de egyelőre nem tudni, ezek mikor és milyen formában látnak majd napvilágot. A trió kiadója továbbra is a Universal.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Venomádi 2011-09-05 09:11
Zsííírság
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.