Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Továbbra is két L.A. Guns rója majd az utakat

Ha minden jól megy, 2012-ben végre megjelenhet a Phil Lewis-féle L.A. Guns új nagylemeze, aminek bőven itt lenne az ideje, hiszen a legutolsó Tales From The Strip 2005-ben került a boltokba. Lewis egy friss interjúban kijelentette: eszében sincs ismét egyesíteni az erőit Tracii Guns gitárossal.

„A dalok megvannak, és ugyanaz az álomcsapat áll majd mögöttünk, mint a Waking The Dead-en, a Rips The Covers Offon és a Tales-en, vagyis Andy Johns és Bruce Withkin", mondta az énekes az Über Rocknak. „Most éppen a régóta esedékes új szólólemezemen dolgozom, de utána szeretnék visszatérni a stúdióba. A Tales felvételeit nagyon élveztük. Nagyon kevés pre-produkciós munkát végeztünk, én pedig az utolsó pillanatban írtam meg a legtöbb részemet, de már a meló elején is tudtuk, hogy egy baromi jó album készül."

Mivel Tracii Guns gitáros, aki évek óta a saját L.A. Guns formációjával turnézik, nemrég azt nyilatkozta, hogy csak akkor állna ismét össze Lewisékkal, ha valaki megfelelő pénzt ajánlana, természetesen Philnek is nekiszegezték a kérdést a két formáció egyesítéséről. „Most is nagyszerűen szól a zenekar, Stacey Blades kiváló gitáros, remekül működik közöttünk a kémia is. A Tales egyértelműen bebizonyította, hogy nincs szükségünk Tracii-re, aki a saját változatát szépen belevezette a földbe, és egyetlen árva dalt nem jelentetett meg az elmúlt hat év folyamán. És ez szomorú. Briliáns gitáros, sokkal jobban kellett volna intéznie ezt az egészet. Mindig is hálás leszek neki, hiszen megadta nekem a lehetőséget, ami megváltoztatta az egész életemet. Nehéz lenne érzékeltetni, mennyire jól mulattunk abban az időszakban, amikor csatlakoztam a bandához, de Tracii elég ingatag srác, szóval a mézesheteknek aránylag gyorsan vége lett. Hosszú időre összeragadtunk, miközben igazából kevés közös vonás volt bennünk a zenét leszámítva. Az első lemezen elsősorban amolyan mentési munkálatokat végeztem (miután az első énekes, Paul Black kikerült a zenekarból – a szerk.), ezt elismerem, a Cocked And Loaded-on viszont már egy rakás óriási dal szerepelt, amiket közösen írtam Tracii-vel. A Hollywood Vampires időszakában pedig már egyedül írtam meg az olyan dalokat, mint az Over The Edge vagy a Crystal Eyes, és csak utána dobtam be őket a közösbe. A Hollywood Vampires vagy a Vicious Circle felvételei során sosem láttam Tracii-t a stúdióban, a szólóit már a befejezett dalokba illesztette bele."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.