Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Továbbra is Jon Levin a Dokken gitárosa, jövőre új lemez is érkezik

Továbbra is Jon Levin a Dokken gitárosa, a csapat csak időegyeztetési problémák miatt koncertezik jelenleg Ira Blackkel. Don Dokken szerint jövő nyáron megjelenhet egy új lemez is a csapattól.

0712dokken

Noha elméletileg a legutóbbi, 2012-es Broken Bones lett volna az utolsó a sorban, mégis új lemezzel jelentkezik jövőre a Dokken. A csapat ugyanakkor – természetesen – nem a tavaly pár japán buli erejéig újjáéledt klasszikus felállásban készíti el az anyagot, bár sokan reménykedtek benne, hogy a tavalyi újjáalakuló bulik után esetleg új lemezt is készít Don Dokken énekes, George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer és Mick Brown dobos. A következő anyagon azonban a jelenlegi, „hivatalos" Dokken-felállás hallható majd, azaz Don és Mick mellett Jon Levin gitáros, illetve Chris McCarvil basszer. Levin státusza tehát továbbra is stabil a csapatban, habár jelenleg Ira Blackkel turnéznak a tengerentúlon. Erre a megoldásra ugyanakkor csak azért volt szükség, mert a civilben menő ügyvédnek számító Jon ezúttal munkakötelezettségei miatt nem tudta megoldani, hogy útra keljen társaival.

Don Dokken a The Roman Show-ban most kicsit beszélt is a dalokról. „Majdnem egész évben úton voltunk, szóval január-februárban jön a leállás, és megkezdünk írni”, mondta az énekes. „Közben Chris lassan befejezi a japán koncertvideó vágását, szóval ha azzal megvagyunk, tényleg csak a dalszerzésre helyezzük majd a fókuszt: küldözgetjük majd egymásnak a riffeket, az ötleteket, hogy 2018 nyarán megjelenhessen az új album. Szabályok nincsenek. Nem érdekel, hogy direktben az idézőjeles Dokken-hangzásnak megfelelő dalokat írjak: olyan számokat rakunk majd össze, amik érzésből jönnek. Rengeteg minden történik ma manapság a világban, például van egy őrült elnökünk. Ihletforrásban tehát biztosan nem lesz hiány…”

Az említett japán videó természetesen a klasszikus felállás koncertjein készült, vélhetően tehát ez is kijöhet 2018 folyamán.

 

Hozzászólások 

 
#1 Claudius Oltarimanus 2017-11-18 15:26
https://www.youtube.com/watch?v=RejiDaB1vwU

Jól nyomja! Ő amúgy rokona Terry Blacknek? .D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.