Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„További történeteket akarok elmesélni”

Wayward Sons névre hallgat az a zenekar, amelyben Toby Jepson, a Little Angels és a Gun egykori frontembere áll az élen, első lemezük pedig ősszel érkezik. A csapat most bemutatott egy új dalt az anyagról.

0627ws

waywardsons_cToby Jepsonra valószínűleg már csak azok emlékeznek, akik erősen közelítik vagy túl is haladták a negyvenet, és főleg a rockzene dallamosabb oldala irányába fogékonyak, hiszen a brit énekes a ’90-es évek elején egy Little Angels nevű formációval aratott kisebb-nagyobb sikereket, és a Bon Jovi előzenekaraként még Magyarországon is fellépett 1993-ban. Azóta elég sok minden lefolyt a Temzén, eredeti csapatának szétesését követően Toby is ezer helyen megfordult a Guntól kezdve a Treason Kingsen át a Chrome Mollyig, most pedig egy Wayward Sons nevű új bandával tér vissza a Frontiersnél. A banda bemutatkozó nagylemeze szeptember 15-én, Ghosts Of Yet To Come címmel jelenik meg. „Úgy érzem, van még itt egy befejezetlen ügyem, illetve további történeteket akarok elmesélni, zajt szeretnék csapni, meg persze a fentiek együtt”, mondja Toby. „Elsősorban szükségem volt erre, nem döntésről beszélünk. A céljaim roppant egyszerűek: arról akarok írni, ami mozgat, amiben hiszek. Remélhetőleg ti is hisztek majd benne.”

Jepson társai a csapatban Sam Wood gitáros, Nic Wastell basszer, Dave Kemp billentyűs és Phil Martini dobos. A már ismert Until The End két változata mellett most meghallgatható tőlük az Alive is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.