Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tool: nyártól akár stúdiózhatnak is...

Danny Carey, a Tool dobosa reméli, hogy a zenekar június-július tájékán végre bevonul a stúdióba, és elkezdi ötödik nagylemezének felvételeit. Ennek itt is lenne az ideje, hiszen a Los Angeles-i mesterek utolsó soralbuma, a 10.000 Days 2006 tavaszán került a boltokba.

Carey-vel a Tool január 28-ai bostoni koncertje után készített egy videóanyagot a Vic Firth, a dobos itt ejtette el, hogy reményei szerint a csapat júniusban, júliusban végre elkezd stúdiózni.

„Meghagyom Adamnek és Dannynek, hogy kidolgozzák a saját területükön a zenét, és most még mindig itt tartunk”, mondta Maynard James Keenan énekes a Loudwire-nak. „De még akkor sem mondanék semmit, ha már azzal kerestek volna, hogy majdnem kész vannak, mert ha elcseppentem, hogy mit tudom én, 60 százalékos az anyag, az emberek egyből elkezdenek visszaszámolni. Ezt pedig nem akarjuk. Amikor elkészültünk, mindenki értesül majd róla. De én például egyelőre még semmit sem írtam meg véglegesre, és ők is egy örökkévalóság alatt rakják össze a dolgaikat. Ha elkészültek, összeülünk és véglegesre pofozzuk az anyagot. Írunk, írjuk az énektémákat is, de semmi sem szilárd még. A Pusciferrel ott egy rakás ötlet, amiket rögzítünk. A Toolnál viszont jammelés szokott zajlani, és nincs felvétel addig, amíg nem érkezik el az ideje.”

Maynard további két bandája tavaly aktívabb volt a Toolnál: a Puscifer ősszel adta ki új albumát, a Conditions Of My Parole-t, az A Perfect Circle pedig hét év óta először komplett turnét bonyolított le az Egyesült Államokban, és idén vélhetően új lemezt is készítenek.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Tomika 2012-03-20 17:22
Ha a karácsony fa alatt ez lenne, már annak is örülnék, csak legyen már új anyag :D meg egy koncert itthon!És ne feszten.....
Idézet
 
 
+3 #1 Chris92 2012-03-20 15:43
5 helyett már 6 éve várunk rá, itt az ideje!:) Mondjuk új Perfect Circle-nek is nagyon örülnék.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.