Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tool: hétnegyedes súlyosságok, kísérletezős dalok készülnek

0804toolTechnikás, kísérletezős, változatos új lemez készül a Tool műhelyében – mondta el egy friss interjúban a zenekar gitárosa. Adam Jones szerint a csapat most sem akarja lekopírozni saját magát, és senki más elvárásaira nincsenek tekintettel.

„Mindig is kísérletezős ösvényeket térképezünk fel”, mondta Adam a brit Metal Hammernek. „Sosem gondolkodunk azon, mi bizonyult működőképesnek az előző lemezen, vagy mi fekszik éppen a rádióknak – ez egy önző folyamat. Van pár riffünk, aztán összejövünk és elkezdünk kísérletezgetni, a riffek pedig elkezdik a saját útjukat, egy más utat járni, és ez az időben is értendő: hé, ez a téma jól passzol ahhoz a két évvel ezelőttihez! Majdnem úgy passzintjuk össze a részleteket, mint egy filmzenealbumot. De annyit elárulhatok, hogy egy csomó téma hétnegyedben van – és ezek az ütemek sokszor párosnak hatnak a hallgatónak, pedig valójában páratlanok, ami roppant izgalmas. És vannak persze könnyedebb dolgok is, de nagyon sok súlyos téma is akad.”

Mint egy pár héttel ezelőtti interjúból kiderült, a a 2006-os 10.000 Days folytatásának elkészítését bizonyos peres ügyek is lassították, de most már halad a zenekar. A megjelenés azonban csak 2015-ben várható.

A bandához kapcsolódó hír, hogy Maynard James Keenan énekesnek a múlt héten megszületett Lei Li Agostina Maria nevű kislánya.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.