Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tool: bizonytalan messzeségben a várva várt visszatérés

Még mindig sehogy sem áll a Tool az új lemezzel – akár így is értelmezhetjük Maynard James Keenan legfrissebb nyilatkozatát. Az énekes most elsősorban a Puscifer ügyeivel foglalkozik, és saját bevallása szerint még egyetlen témáját sem véglegesítette a Tool következő anyagához.

„Meghagyom Adamnek és Dannynek, hogy kidolgozzák a saját területükön a zenét, és most még mindig itt tartunk”, mondta Maynard a Loudwire-nek. „De még akkor sem mondanék semmit, ha már azzal kerestek volna, hogy majdnem kész vannak, mert ha elcseppentem, hogy mit tudom én, 60 százalékos az anyag, az emberek egyből elkezdenek visszaszámolni. Ezt pedig nem akarjuk. Amikor elkészültünk, mindenki értesül majd róla. De én például egyelőre még semmit sem írtam meg véglegesre, és ők is egy örökkévalóság alatt rakják össze a dolgaikat. Ha elkészültek, összeülünk és véglegesre pofozzuk az anyagot. Írunk, írjuk az énektémákat is, de semmi sem szilárd még. A Pusciferrel ott egy rakás ötlet, amiket rögzítünk. A Toolnál viszont jammelés szokott zajlani, és nincs felvétel addig, amíg nem érkezik el az ideje.”

Maynard további két bandája jelenleg aktívabb a Toolnál: a Puscifer múlt héten adta ki új albumát, a Conditions Of My Parole-t, az A Perfect Circle pedig hét év óta először komplett turnét bonyolított le az Egyesült Államokban, és jövőre vélhetően új lemezt is készítenek. A Tool utolsó lemeze, a 10.000 Days 2006-ban jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tomika 2011-10-27 17:13
Jó lenne már az új TOOL. De ebből az interjúból az jön le,hogy lehet már idén is vagy jövőre CD. Éppen azt mondja, hogy nem mondanának semmit. Lehet ez simán a paraszt vakítás és már keverik a CD-t.
Idézet
 
 
+3 #1 M 2011-10-27 15:57
Pedig nagyon jó lenne már egy új Tool. Amúgy az új Puscifer is egész jó lett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.