Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tommy Victorral és Corey Gloverrel is lemezt készít George Lynch

0410glTavaly a klasszikus felállású Dokken japán fellépései kapcsán került ismét reflektorfénybe George Lynch, ám a gitárosnak a sztori félbeszakadása után is bőven akad dolga – és elég meglepőek is akadnak a sok projekt között...

Három friss Dokken-stúdiódal is felkerül majd arra a koncertlemezre és DVD-re, amely a csapat klasszikus felállásának tavalyi japán fellépéseit örökíti meg – árulta el az All That Shredsnek George Lynch. A gitáros emellett további terveiről is beszélt a portálnak, köztük egy igen meglepő vállalkozásról is. „Van egy Abanishment nevű projektem, ami jó öt éve formálódik egy Haze nevű úriemberrel", mondta Lynch. „Ő egy indusztriális vonalon mozgó programozó és hangmérnök, hatalmas tehetség, aki korábban többek között Brian Schnell-lel, a The Prodigyvel és Rob Zombie-val is dolgozott már. Ez a projekt ezeknél egy kicsit talán kevésbé indusztriális jellegű. Tommy Victor az énekes, és nagyjából minden elkészült, csak pár énektéma van hátra."

George egy Ultra Phonics nevű csapatban is érdekelt. Utóbbi eredetileg Project Nfidelikah néven futott, és egy lemezük már megjelent tavaly ezen a néven, azonban akkor még Angelo Moore volt a frontember a Fishbone-ból, akit nemrég lecseréltek Corey Gloverre a Living Colourből. A ritmusszekciót Pancho Tomaselli basszer (Philm, War) és Chris Moore dobos (Endangered Species) alkotja, és mint ebből is sejthető, az irány meglehetősen funkos. Ha pedig mindez még mindig nem lenne elég, készül a második Sweet / Lynch-nagylemez is, amelyen szintén hamarosan befejeződik a munka, és The Brotherhood néven elvileg egy új Lynch Mob-lemez is formálódik.

 

Hozzászólások 

 
#2 bluevoodoo 2017-04-10 23:29
Kár, hogy a T&N-t ilyen gyorsan földbe állították, nagyon jó volt az a lemez. :(
Idézet
 
 
+5 #1 Bólogató Kutya 2017-04-10 16:24
Kéne még valami, így szerintem unatkozik :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.