Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tommy Lee: „A ’94-es album egy hatalmas lemez”

0512mcEgyre inkább úgy tűnik, hogy az idő tényleg mindennek igazságot szolgáltat: Mick Mars után most Tommy Lee is elismerte, hogy a Mötley Crüe John Corabival készített, 1994-es Motley Crue albuma a maga nemében igazi mestermű volt.

Pár hete mi is beszámoltunk róla, hogy miután befejeződik a Mötley Crüe búcsúturnéja, talán ismét együtt dolgozik majd a banda egyik hányattatott időszakában náluk frontemberkedő John Corabi és Mick Mars, a zenekar gitárosa. Utóbbi eddig sem csinált titkot belőle, hogy a mai napig imádja a maga idejében rengeteget köpködött, kereskedelmi szempontból is fiaskónak bizonyult lemezt, ám az ausztráliai búcsúkörre készülődő Crüe tagságából most Tommy Lee is szólt pár jó szót az anyagról.

„Az egy hatalmas lemez”, mondta a dobos a Beatnek. „Haver, őszinte leszek: az az egyik kedvenc Crüe-albumom. Hangzás szempontjából, a dalok és a hangszeres játék tekintetében egyaránt kiváló, de szét is melóztuk rajta a seggünket. Rengeteget kellett bizonyítanunk akkor: Vince elment, mi meg ott álltunk egy új énekessel, aki egyszerre gitáros is volt, dalokat írt, és hozott valami egészen újat ebbe az egészbe. De tudod, hogy megy ez: a rajongók egyszer hozzászoknak valamihez, és onnantól fogva nem is kíváncsiak másra, nem akartak tudni semmilyen másik Mötley Crüe-változatról. Ezt megértem, de a vége akkor is az, hogy az a lemez bizony mai füllel is nagyon fasza.”

A Crüe búcsúturnéja év végén zárul Los Angelesben. A bulik iránt akkora érdeklődés mutatkozik, hogy a 18 ezer férőhelyes Staples Centerbe december 30. és január 1. mellé egy harmadik dátumot, december 28-át is be kellett iktatni. A zenekar Európában csak három fesztiválfellépést kötött le, és ez minden jel szerint sajnos így is marad.

 

Hozzászólások 

 
+13 #1 Svet 2015-05-17 10:13
Ebben nincs semmi új. A Dirt-ben is elmondták hogy a legjobb albumuk a Corabi lemez lett. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.