Shock!

május 14.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Több mint száz dalból válogattak a debütáló albumra

0515weareharlotDenial címmel bemutatta első dalát a Weareharlot. A zenekar eredetileg Harlot néven alakult, és Danny Worsnop, az Asking Alexandria frontembere hozta létre, első lemezük még idén megjelenik a Roadrunnernél.

A Sebastian Bach mellett is bemutatkozott Jeff George gitárossal, Brian Weaver basszusgitárossal és Bruno Agra dobossal készítette el Weareharlot nevű zenekarának debütáló lemezét Danny Worsnop, az Asking Alexandria énekese. A még idén esedékes bemutatkozó album roppant termékeny munkafolyamat eredménye: Danny és társai több mint száz dalt írtak tavaly január óta, ezek közül válogatták ki azokat, amelyek végül felkerülnek majd a lemezre. „Amikor elkezdődött ez az egész, a srácok az Asking Alexandriában talán kicsit stresszesen, zavarodottan, keserűen reagáltak a dologra”, mondta a projektről Worsnop a Kerrang!-nek. „De ahogy telt az idő, rádöbbentek, hogy egyáltalán nem káros az Askingre. Azóta mindenki megnyugodott, mindenki mindenkivel haver, és mindenki szívesen lóg meg piál meg hülyül a másikkal. Mindkét zenekar egyenlő figyelmet kap tőlem, és amikor velük foglalkozom, mindkettőbe 100 százaléknyi energiát fektetek be.”

A Weareharlot turnézni is fog, bár ezen a téren Dannynek nem lesz könnyű dolga, hiszen a komoly sikereket aratott tavalyi From Death To Destiny lemez után az Asking Alexandria a világ minden táján igen keresettnek számít. A Denial című első dal mindenesetre máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.