Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizennégy dal lesz 2012 egyik legígéretesebb extrém metal albumán

Végleges a február 28-ára várható új Terrorizer lemez, a Hordes Of Zombies dallistája. A Pete Sandovalt és David Vincentet is soraiban tudó legendás grindcore/extrém metal formáció összesen tizenöt számot rögzített az anyaghoz, de a szimpla változatra eggyel kevesebb kerül fel.

Hordes Of Zombies címmel jelenik meg február 28-án a legendás grindcore/extrém metal formáció Terrorizer új, sorrendben harmadik lemeze, amely egyben a hátproblémái miatt hosszabb kényszerpihenőre kárhoztatott Pete „Commando” Sandoval dobzseni visszatérését is jelenti majd a zeneiparba. A Morbid Angel friss anyagát, az Illud Divinum Insanust is gondozó francia Season Of Mistnél megjelenő új Terrorizer lemezen Sandoval mellett Anthony „Wolf" Rezhawk énekes és az új gitáros, a 2006-ban elhunyt Jesse Pintado megüresedett helyét átvett Katina Culture (Resistant Culture) zenél, illetve basszerként ismét tag David Vincent basszusgitáros is. A Terrorizer turnét is tervez az albummal, bár egyelőre nem tudni, erre pontosan mikor kerülhet sor.

A dalok végleges listája az alábbi:

01. Intro
02. Hordes Of Zombies
03. Ignorance And Apathy
04. Subterfuge
05. Evolving Era
06. Radiation Syndrome
07. Flesh To Dust
08. Generation Chaos
09. Broken Mirrors
10. Prospect Of Oblivion
11. Malevolent Ghosts
12. Forward To Annihilation
13. State Of Mind
14. A Dying Breed
15. Wretched (a bakelit és digitális kiadások bónusza)
16. Hordes Of Zombies (demóváltozat, a digipak CD bónusza)

A Terrorizer 1989-es debütáló nagylemeze, a World Downfall a grindcore, death metal és egyéb extrém metal stílusok alapvető mestermunkái közé tartozik, a banda azonban gyakorlatilag már nem létezett, mire megjelent, mivel Pete Sandoval és David Vincent basszusgitáros akkor már sokkal inkább a beinduló Morbid Angelre koncentráltak. A zenekar megújult felállásban jelentette meg Darker Days Ahead című második albumát 2006-ban, de mivel Pintado gitáros (lásd még Napalm Death) a kiadás előtt alig egy héttel májelégtelenségben elhunyt, turnézni már nem tudtak. A csapat ismét tetszhalálba merevedett, Sandovalnak pedig komoly hátproblémái miatt még Morbid Angel-beli aktív tevékenységét is fel kellett függesztenie, bár hivatalosan a floridai death metal zenekar tagja maradt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Zoli 2011-12-16 18:38
Szerintem nem rossz, sőt!
Idézet
 
 
+1 #1 AntiCimex 2011-12-16 17:47
Ahhoz kepest, hogy demo a dobhangzas mar borzaszto.Mi lesz, ha erre meg raeresztenek vmi felkapott metal producert akkor tovabb kevergeti ezt a steril hangzast.Sandoval persze fantasztikusan jatszik....Garcia meg hianyzik a mikrofon elol!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.