Shock!

augusztus 14.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenkét zenekar jutott a Metal Battle Extra döntőjébe

Lezárult a Metal Battle Extra első fordulója, amelyben a zsűri döntése alapján – és a tizedik helyen kialakult holtversenynek köszönhetően – végül tizenkét versenyzőt köszönthetünk a döntőben.

0730metbat

Idén harminc éve először fordul elő az, hogy augusztus első hétvégéjén nem lesz Wacken Open Air, így jövőre csúszik át a 2020-ra tervezett Wacken Metal Battle Hungary is. A Metal Battle Extra a tehetségkutató online változata, amelyben közel két hónapon át keresik az ország legjobb metálzenekarait. A nyertes automatikusan bejut a jövő évi Metal Battle Hungary döntőjébe, egy évig ingyen sört kap a próbaterembe a Pécsi Sörnek köszönhetően, 1,5 millió forint értékű promóciós csomagot nyer a verseny médiapartnereinek – Lángoló Gitárok, Budapest BEAT, NuSkull.hu, Rockstar Magazin, Shockmagazin – felajánlásában, valamint egyéb értékes különdíjak is gazdára várnak a támogatók, az Árkádia Hangszerbolt, a Concerto Music, az Ibanez Magyarország, a New Beat és a Dürer Kert jóvoltából.

Az elődöntő zsűrijének – Császár Gergő (Rockstar Magazin), Dankó János (Lángoló Gitárok), Draveczki-Ury Ádám (Shockmagazin), Fodor Judit (Hammer Concerts), Sütöri Olivér (Wacken Metal Battle Hungary), és Völgyesi Ádám (NuSkull.hu) – szavazatai alapján a döntőbe az alábbi zenekarok kerültek: Angerseed, As Karma Brings, Glasskey, Heedless Elegance, Leecher, Lost Continent, Lovecrose, Mytra, Needless, Petricor, Red Swamp, Tiansen.

A közönségszavazás 2020. augusztus 14-én, pénteken éjfélig tart, a díjazottak nevét 2020. augusztus 19.-én, szerdán teszik közzé a szervezők. A csapatok sorsa innentől a közönség kezében van, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Jézus 2020-07-30 21:21
Eddig abban a tudatban éltem, hogy az ingyen sör (az örök élettel egyetemben) csak kampányszövegek ...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.