Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenhat francia dobossal vesz fel DVD-t a Sepultura

A Sepultura már biztosan ott lesz a jövő évi Rock In Rio fesztiválon, amelyet 2013 szeptemberében rendeznek meg Rio de Janeiróban. Andreas Kisserék a rendezvényen speciális koncertet adnak majd a Les Tambours Du Bronx ütőseivel, és a fellépést rögzítik is egy későbbi DVD megjelenéshez.

Habár még csak formálódik a 2013 szeptemberi Rock In Rio menetrendje, az már biztos, hogy Brazília nemzeti metalhősei, a Sepultura tagjai már ott lesznek a gigafesztiválon – akárcsak legutóbb, a tavalyi rendezvényen. A nemrég Székesfehérváron is fellépett banda ráadásul egy különleges DVD-t is rögzít Rióban, ami valamikor 2014-ben jelenhet majd meg: a koncerten a Franciaországból származó, tizenhat dobosból álló Les Tambours Du Bronx is ott lesz velük.

A Les Tambours Du Bronxnak nem ez lesz az első közös fellépése a Sepulturával, hiszen már idén augusztus 2-án, Wackenben is együtt játszottak velük. Az alábbi akcióból egy részlet alább meg is tekinthető. Az 1987-ben alapított ütős formáció a legváltozatosabb eszközöket veti be a minél teljesebb élmény elérése érdekében, és eddigi több mint ezer fellépésük során több mint 16 ezer hordót zúztak össze mindösszesen több mint 110 ezer alkalmi vagy normál dobverővel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.