Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenegy év után tér vissza új lemezével a Dying Wish

Tizenegy hosszú év után ismét lemezzel jelentkezik a Dying Wish. A csapat új albumának címe Tükörország lesz, és teljes egészében magyar nyelven készítették el.

0918dw

dyingwish_c„Örömmel jelenthetjük be, hogy végre elkészültünk az új lemezünk stúdiómunkálataival! Ennek eredményeképpen, tizenegy hosszú év után, a novemberi HammerWorld mellékleteként megjelenik a Tükörország címet viselő nagylemezünk!”, áll a Dying Wish közleményében. „Mára szerintünk már sokan tudjátok, szakítva a hagyományokkal, egy színtiszta magyar nyelvű koronggal rukkolunk elő, aminek előfutára volt a néhány évvel ezelőtt felbukkanó Lopott idők dalunk! Nagyon pozitív volt a fogadtatása mind a YouTube-on, mind a koncerteken, amit nagyon köszönünk nektek, reméljük, az új dalok is hasonlóképpen el nyerik tetszéseteket!”

A lemez a Denevér stúdióban készült, borítóját Havancsák Gyula készítette, és a csapat hamarosan két szöveges videóval is jelentkezik, az első a nyári koncerteken már játszott Amit akarsz lesz szeptember 23-án, ehhez egy rövid előzetest már meg is lehet nézni lentebb. A zenekar lemezbemutató koncertje novemberben, Karcagon lesz. További információk hamarosan.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.