Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenegy dal már összeállt az Armored Saint műhelyében

0822asMegkezdte a munkát következő nagylemezén a Los Angeles-i Armored Saint. A kultikus power metal csapat, az egykori Anthrax frontember John Bush eredeti bandája valamikor 2014-ben hozza ki az albumot a Metal Blade kiadónál.

„Úgy döntöttünk, nem akarunk újabb tíz évet várni a következő lemezre, szóval megpróbáljuk tényleg csapatként elkészíteni ezt az újat”, magyarázta a Metal Assaultnak Joey Vera basszusgitáros. „Johnnal már februárban elkezdtem dolgozni pár nótán, és azóta is született pár ötletem, amelyek nagyon gyorsan összeálltak. Februárban és márciusban írtunk pár dalt, de aztán félre kellett tennem a dolgot egy kicsit, mert egy csomó különböző projektem volt, meg természetesen a Fates Warning, ahol sok időbe telt megtanulni az új anyagot, majd felvenni azt. De a lemez végre elkészült, és ősszel meg is jelenik. Johnnal július elején további dalokat írtunk, szóval most már van egy jó adag számunk. Ebből körülbelül öt tekinthető befejezettnek, és további hat szintén majdnem készen van. Most már csak vissza kell térnünk rájuk, a cél pedig az, hogy még 2018 előtt befejezzük őket!”, nevetett Joey. „Egy tökéletes világban nagyszerű lenne, ha 2014 őszére kijöhetne a lemez. Ezt még persze nem véstük kőbe, de mindenképpen ez a cél.”

Az Armored Saint augusztus 16-ai resedai fellépéséről alább megtekinthető egy rövid felvétel. A zenekar legutóbbi albuma, a La Raza tíz év szünet után jelent meg 2010-ben.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2013-08-25 20:09
Teljesen retro érzésem kerekedett. Milyen jó volt annak idején a March of the Saint, Delirious Nomad és a Symbol of Salvation hármas! Azóta persze változtak az idők, stílusok jöttek és mentek, de a jó zene időtlen maradt. Így hát kíváncsi leszek az új anyagukra, csakúgy, mint a Metal Church-ére is. Valami múltidéző mozgolódás lehet odaát, mert egyre másra támadnak fel ezek a jobb sorsra érdemes, de mára már jórészt elfeledett csapatok.
(Régen minden jobb volt! :))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.