Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenegy dal már megíródott a súlyos vonalhoz visszatáncoló albumhoz

1013bfmvElég jól halad új lemeze munkálataival a Bullet For My Valentine, akik villámgyorsan kanyarodtak vissza a korábbi karcosabb vonalhoz, miután a tavalyi Temper Temper elég rossz fogadtatásra talált a rajongótáborban, és a várt kereskedelmi babérokat sem igazán aratta le.

„Tizenegy dalnál tartunk, srácok, a következő hónapban vagy valamikor mostanában elkezdjük az ötödik lemez elkészítését. Az eddigi témák alapján egy igazi szörnyeteg lesz!”, írta a Facebookon Matt Tuck énekes/gitáros, aki már év elején is egyértelművé tette, hogy a banda visszakanyarodott az első két album marconább irányzatához. „Nem is igazán tudom, hogyan jellemezhetném őket… Mindenképpen jóval agresszívebbek, karcosabbak”, mondta akkor az új szerzeményekről. „Egyértelműen visszakanyarodtunk a súlyosabb vonalhoz, amely a múltban is jellemzett bennünket. És ezt nem feltétlenül úgy értem, hogy üvöltős az ének, csak maga a zene agresszív.”

A tavaly év végén nyilvánosságra hozott Raising Hell című friss dal már jelezte, hogy a banda rájött: valamit nagyon elszúrtak a legutóbbi Temper Temperrel. A kérdés már csak az, innentől fogva ki fogja őket komolyan venni…

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 queensryche999 2014-10-13 11:22
Látom, hogy a Temperre 2 pontot adtatok. :) Mellettem is elment, de nem rémlik ennyire rossznak. Ki volt herélve, arra emlékszem.
Idézet
 
 
+2 #1 Vasút 2014-10-13 11:05
Esetleg írjátok oda, hogy milyen bandáról van szó, hogy ne kattintgassunk hiába ilyenek miatt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.