Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Tíz gitárom van meg egy kutyám, és a szüleimmel élek”

A hamarosan ismét Budapesten koncertező Suicide Silence a közönséget megosztó zenekarok közé tartozik, a banda tagjait azonban a nyilatkozataik alapján különösebben nem érdeklik az őket ért támadások.

„Ha nem lennének emberek, akik gyűlölködnek rajtunk, felmennek a netre vagy elmondják a haverjaiknak, milyen szarok vagyunk, biztosan nem érdeklődne irántunk ennyi arc", mondta az Ultimate-Guitarnak Mark Heymlun gitáros. „Ha nem beszélne állandóan rólunk mindenki, biztosan nem lenne ekkora rajongótáborunk. Egyébként meg különösebben nem tud érdekelni, mit írkálnak össze ezek a kölykök a gépük mögött görnyedve... Ó, ez a haj kurva szar, hé, ez a nadrág túl feszes, a tetoválás meg túl sok... Hogy mi van? De hiszen ennek semmi köze a zenéhez!"

Mark kijelentette: a zenekart különösebben azok a skatulyák sem érdeklik, amelyekbe mindenáron bele akarják gyömöszölni őket. „Egy csomóan azt gondolják, nem is vagyunk metal, de ha bárki ki akar minket hívni párbajozni a metalon, death metalon, goregrindon vagy akármin, álljuk a versenyt. El sem tudják képzelni, mióta vagyunk képben a színtér történéseit illetően... Egy kibaszott heavy metal zenekar vagyunk, és mindig is azok voltunk. Ez az egész kavarás csak azért alakult ki, mert a média kitalálta ezt a metalcore kategóriát, és mindenáron meg akarták fejteni, mi hová tartozunk... Olyan zenekar vagyunk, akikre hatott a death metal, a heavy metal, a nu metal és a thrash metal is, és ez az összes szarság vezetett el minket odáig, ahol most állunk. Ez már a kibaszott 2011, haver... Shannon Larkinnal dumáltam a múltkor a Godsmackből, és ő mondta, hogy az undergroundnak szüksége van az olyan csapatokra, mint az övéké vagy a Disturbed. Ha nem lenne például Green Day, nem lenne underground hardcore punk sem, egyetlen olyan banda sem, akik a mainstream ellentétében utaznak. Mi sem adtuk el magunkat, nem számítunk mainstreamnek, és nem értékesítünk lemezmilliókat. Nincs három villám és hat autóm. Tíz gitárom van meg egy kutyám, és a szüleimmel élek. Kizárólag a zenélés érdekel, az, hogy minél jobb dalokat írjak, és hogy a lehető legjobb zenével megkapaszkodjak azon a színtéren, amelyikben felnőttem."

A The Black Crown lemezt turnéztató Suicide Silence október 22-én ismét Budapesten lép fel.

 

Hozzászólások 

 
-8 #2 kAKADU 2011-10-03 20:08
LÓFASZT! Próbálja a csökevény elterelni a lényegről a szót. Direkt leszarom hogy néznek ki. Tökre nem érdekel. Én a zenéjüket kritizálom, mivelhogy nam hallom annak.
Idézet
 
 
-3 #1 mrataxi 2011-10-03 13:15
fingom nincs, milyen hajuk van, mennyi tetoválás meg ilyenek, csak azt hallom, hogy nem írnak jó számokat. de az igyekezet megvan ezek szerint, úgyhogy hajrá, hátha egyszer összejön.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.