Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thy Catafalque: novemberben itt az új lemez

November 11-én jelenik meg a francia Season Of Mistnél a Thy Catafalque új lemeze, a Rengeteg. A Makóról elszármazott avantgarde formáció albuma jövő év januárjában Észak-Amerikában is a boltokba kerül.

Júliusban Európa egyik legrangosabb extrém metal kiadójához, a francia Season Of Misthez szerződött a Thy Catafalque, Kátai Tamás és Juhász János avantgarde-atmoszférikus duója. „Igazi megtiszteltetés a színtér egyik legjobb kiadójával dolgozni, és egy cégnél lenni oly sok masszív és legendás névvel. Szintén nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországot képviselhetjük a kiadónál”, írta akkor a megállapodás kapcsán a Thy Catafalque énekes/billentyűs/gitárosa, a jelenleg Skóciában élő – és egykoron a Shock! stábját is erősítő – Kátai Tamás. Most végre az is kiderült, hogy a formáció új lemeze Rengeteg címmel jelenik meg Európában november 11-én, Észak-Amerikában 2012. január 10-én.

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Fekete mezők
02. Keleti szél
03. Trilobita
04. Kő koppan
05. Vashegyek
06. Holdkomp
07. Kék ingem lobogó
08. Az eső, az eső, az eső
09. Tar gallyak végül
10. Minden test fű

A lemez külcsínjéért Tamás mellett egy portugál fotós, Rui Luz felelt. Az is biztos, hogy az első kiadás digipak lesz, a második jewel-case.

A Thy Catafalque legutóbb 2009-ben adott ki lemezt Róka hasa rádió címmel a cseh Epidemie gondozásában. A Season Of Mist istállójában jelenleg olyan nevek dolgoznak, mint a Morbid Angel, a Mayhem, a The Dillinger Escape Plan, a Cynic, az Atheist, a Samael vagy a Septicflesh, vagyis az underground extrém metal vonulat számos patinás és rangos előadójának adnak otthont.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.