Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thirty Seconds To Mars az MVM Dome-ban

1110thirtyIsmét Budapesten koncertezik jövőre a Thirty Seconds To Mars. Jared Leto zenekara ezúttal az MVM Dome-ban lép majd fel.

A New York-i Empire State Building tetejére mászva jelentette be a Thirty Seconds To Mars aktuális világ körüli turnéját Jared Leto. A zenekar a szeptemberben érkezett It's The End Of The World But It's A Beautiful Day lemezt promotálja majd. A turné Latin-Amerikában indul olyan fesztiválfellépésekkel, mint a Lollapalooza Chilében, Argentinában és Brazíliában, vagy a Estéreo Picnic Kolumbiában és a Tecate Pa'l Norte fesztivál Mexikóban, majd a banda átteszi székhelyét Európába, ahol összesen huszonnyolc koncertet adnak. Ezután a show Észak-Amerikában folytatódik, majd Ausztráliában és Új-Zélandon zárul.

A Thirty Seconds To Mars magyarországi fellépése 2024. május 16-án lesz az MVM Dome-ban. A budapesti koncertre jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők november 16-án 10 órától, amelyhez ugyanaznap déltől a Spotify elővásárlási lehetőség is csatlakozik. A teljeskörű jegyértékesítés november 17-én 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

thirty_seconds_to_mars_k2019_04

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.