Shock!

augusztus 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Way We Used To Be: tíz év után végre itt egy új Journey-dal

The Way We Used To Be címmel új dalt mutatott be a Journey. A zenekar tíz év óta első friss dala akár egy következő nagylemez előhírnöke is lehet.

0625journey

Neal Schon énekes, Jonathan Cain billentyűs, Arnel Pineda énekes, Randy Jackson basszer, Jason Derlatka billentyűs/vokalista és Narada Michael Walden alkotja a Journey aktuális felállását, amely ebben a formában egy The Way We Used To Be című számban debütál. A zenekar a 2011-es Eclipse óta nem adott ki friss dalokat, és mivel utóbbi fogadtatása az előzményekhez képest igen fagyosnak bizonyult, sokáig úgy tűnt, nem is lesz több nagylemezük. A tétlenség azonban kihozta belőlük a kreativitást. „Most úgy érzem: mire tényleg megint útnak indulhatunk, akár két lemezt is elkészíthetünk” – mondta még tavaly nyáron Schon egy interjúban.

Az Eclipse körülbelül 100 ezer példányos amerikai eladása még a zeneipar változásait tekintetben véve is óriási visszaesést jelentett elődje, a 2008-as Revelation eredményeihez képest, amely több mint 1,5 millió példányban talált gazdára világszerte, az Egyesült Államokban pedig platinalemez lett. A Journey turnéi ugyanakkor ettől függetlenül is évekre visszamenőleg a leghatalmasabb bevételeket hozó koncertkörutak közé tartoznak Amerikában, és régi albumaik is elképesztő példányszámokban fogynak a boltokból a mai napig.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.