Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Voice Of Queensryche titulussal, de saját néven megy tovább Geoff Tate?

Megegyezett egymással a névhasználatról a szétszakadt Queensryche két tábora. Ugyan a részletek ismertetésére még kicsit várni kell, az eddigi jelekből úgy tűnik, hogy a Todd La Torre-féle verzió megy tovább Queensryche-ként, de azért Tate is örülhet.

„Egyelőre annyit mondhatok, hogy sikerült peren kívüli megegyezésre jutnunk, és most már csak idő kérdése, hogy minden elrendeződjön”, mondta a régóta húzódó döntésről az Allentown Music Examinernek néhány nappal ezelőtt Michael Wilton gitáros. „Lesz majd hivatalos sajtóközlemény is, de erre egyelőre még mindenkinek várnia kell…”

A dolgok ennek ellenére a háttérben már beindultak: Geoff Tate Queensryche-jának hivatalos weboldalán, a queensryche.comon már az elnevezés ellenére sem áll ott legfelül a bandanév, amelyet az elmúlt bő másfél évben az eltávolított énekes is használt saját csapatával, hanem most már Geoff Tate: The Voice Of Queensryche felirat szerepel az oldalon, és egy önálló, fix menüpont is mutat a Todd La Torre-féle Queensryche portáljára, méghozzá Queensryche Without Geoff Tate szöveggel. Wiltonék oldala továbbra is Queensryche Officialként fut. Mindebből arra lehet következtetni, hogy a banda nevét bizonyára a hangszeresek örökölték meg, de egy rövid toldattal Geoff is használhatja majd, azaz Wilton, Eddie Jackson és Scott Rockenfield feltételezhetően kivásárolta Geoff-et a korábban közösen vitt cégből.

Pontos részleteket egyelőre persze nem lehet tudni, de ez így azért nem tűnik rossz megoldásnak...

 

Hozzászólások 

 
-1 #4 the raven 2014-04-23 18:51
Ezekben a nyomorékokban semmi büszkeség nincs?OK pénz,karrier meg minden,de akkor is....nem férfiakhoz méltó ez szerintem.Gay banda!
Idézet
 
 
+13 #3 Guliver 2014-04-23 16:53
Elindítottam zenekaromat, a "Queensryche without any famous guys"-t. Köszönöm a figyelmet.
Idézet
 
 
+6 #2 RBM 2014-04-23 16:14
Én sem vagyok vevő egyik formációra sem. Wiltonékra egyértelműen a név miatt, ha esetleg nem Queensryche név alatt művelnék ezt az egészet. Tate-nél már ilyen gond ugye nincs, csak hát a hangja már igen megkopott. Degarmot viszont bármilyen néven hallgatnám, az tuti. :)))) Így maradnak a régi lemezek, azok továbbra is fantasztikusak, akármi történt is mostanság.
Idézet
 
 
+7 #1 Levike 2014-04-23 15:28
Nekem tök mindegy én már nem vagyok kíváncsi egyikre sem.
Sőt nem tudok már jó szájízzel meghallgatni egy mindcrimeot sem szinte, úgyhogy ők szépen kiírták magukat ifjúkorom meghatározó szereplői közül...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.