Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Skull: hallgass új stúdiófelvételeket Eric Wagneréktől a budapesti buli előtt!

Hamarosan Budapesten is fellép az Eric Wagner és Ron Holzner vezette The Skull. A Trouble örökségére építő banda a napokban startoló turné örömére gyorsan felrántott egy új EP-t, amelyről most egy új dal is meghallgatható.

0122theskull

2014 őszén adta ki bemutatkozó nagylemezét For Those Which Are Asleep címmel a The Skull zenekar, amelyben Eric Wagner énekes, Ron Holzner basszer és Jeff Olson dobos, vagyis a Trouble három volt muzsikusa egyesítette erőit a Sacred Dawnból ismert Lothar Keller gitárossal. Olson azóta távozott a bandából – immáron másodszorra –, de a már nevét is a Trouble klasszikus, 1985-ös második lemezéről kölcsönző, élőben is számos Trouble-örökzöldet játszó formáció ettől még természetesen nem állt le. A felállás persze folyamatosan mozgásban van: egy időszakban három szólógitárral nyomták, de most ismét öten vannak, Ericet, Holznert és Kellert jelenleg a Pentagram volt dobosa, Sean Saley, illetve a Witch Mountain gitárosa, Rob Wrong segíti. Vélhetően ez a felállás lép majd fel a tavalyelőtti Trouble-bulit is tető alá hozó CudiPurci Booking szervezésében Budapesten, március 16-án a Dürerben is.

A zenekar a jövő héten induló amerikai és európai turné apropóján most kihozott egy friss EP-t is, amelyen egy friss dal nyers változata is felkerült The Longing címmel. A zenekar emellett felvette névadó dalát is, amely eredetileg ugyebár a Trouble 1985-ös The Skull lemezén szerepelt, illetve rátették a debütlemez A New Generationjét, és két koncertfelvételt, a Trouble Assassinjét, illetve a Til The Sun Turns Blacket. Utóbbi kettőt decemberben vették fel Chicagóban. A stúdiófelvételek alább meg is hallgathatók.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.