Shock!

december 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Sick, The Dead And The Dying: csak tavasszal jelenik meg az új Megadeth

Már nem jelenik meg idén a Megadeth új nagylemeze. A The Sick, The Dead And The Dying a mostani állás szerint tavasszal érkezik.

megadeth_k2020_01

The Sick, The Dying And The Dead lesz az új Megadeth-lemez címe, és mint az American Songwriter magazinban megjelent aktuális Dave Mustaine-interjúból kiderül, tavasszal várható a megjelenése. A lemez így nagyjából hat évvel követi majd a sorban a 2016-os Dystopiát, és ezzel messze a leghosszabb kihagyás után megjelenő lemez lesz a csapat diszkográfiájában. Egyelőre nem tudni, ki játszotta újra a kirúgott David Ellefson sávjait a következő lemezre, a pletykák Steve DiGiorgiót, illetve az Angrából ismert Felipe Andreolit valószínűsítik, az idei koncerteken azonban a korábban már a csapatban megfordult James LoMenzo basszusozott – a stúdióban azonban az eddigiek alapján nem ő segítette ki a bandát.

Mustaine az interjúban azt is elejtette, hogy – szokásához híven – ezúttal sem csak friss ötletekből dolgozott a dalok összeállításánál. „Nagyon sok riffet félretettem az évek során. Simán összeállhat egy vadiúj szám egy 15 évesen vagy 55 évesen írt témámból is. Ha az adott riff jó, mindenképpen megtartom” – mondta a banda főnöke. Dave emellett hozzátette: mind Kiko Loureiro szólógitáros, mind Dirk Verbeuren dobos közreműködött a friss szerzemények végső formába öntésében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.