Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Immortal: hallgass meg egy új szólódalt Jamey Jastától!

Az idei Rockmaratonon a Hatebreeddel is fellép Jamey Jasta, ám a frontember főzenekara mellett sem feledkezik meg szólókarrierjéről. Jamey közzétett egy friss dalt, amelynek hamarosan valószínűleg folytatása is lesz.

2011-ben jelent meg a Hatebreed-frontember Jamey Jasta első önálló lemeze, amely szimplán csak Jastaként került a boltokba. A frontember azóta is mellékvágányként kezelte ezt a vonalat, ám azért természetesen nem adta fel: The Immortal címmel most például közzétett egy friss szerzeményt, amely a jövőben a UFC-s Matt „The Immortal” Brown bevonuló himnuszaként is funkcionál majd egyben. „Egy ideje már gondolkodom róla, hogy ki kellene hoznom néhány új Jasta-számot, így amikor Matt megkeresett, hogy nem akarnék-e összedobni neki valamit a bevonulásaihoz, egyből beugrott egy ötlet. Nagy híve vagyok, szóval alaposan odatettem magamat”, mondja Jamey.

A szám hivatalosan március 10-én jelenik meg az iTunes-on, így Brown következő meccsén, március 14-én már ez lesz a bevonuló fanfár is. Jamey a Hatebreeddel az idén Dunaújvárosban megrendezendő Rockmaratonon is ott lesz. Információk és részletek folyamatosan itt.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 Sárvári Gábor 2015-03-09 21:03
Remélem én is. Sokat hallgattam egy időben a szóló albumát, még most is előkerül közben. Sok ismert vendéget hívott meg. Remélem ha készít még egy albumot, ott is szerepel pár érdekes arc vendégként.
Idézet
 
 
+6 #1 jamie 2015-03-09 13:43
Jasta album nagyon ott volt a szeren pedig, kingdom of sorrow-ok szintén, side projektjei ennek a csávónak nagyon jók, remélem ha lesz ideje összerak megin vamit.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.