Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Haunted: még januárban három új dallal jelentkeznek

0630hauntedNem kell már sokáig várnunk az alaposan átalakult felállású The Haunted első életjeleire: a csapat új felállása január 20-án háromszámos digitális single-lel jelentkezik Eye Of The Storm címmel, majd a január 27-31. között megrendezendő karib-tengeri 70.000 Tons Of Metal hajófesztiválon élőben is bemutatkoznak.

„Nem tudok elég nagy szavakat használni, hogy érzékeltessem, mennyire várja a zenekar, hogy megjelenhessen ez a három dal”, mondja a maxiról Patrik Jensen gitáros, a banda főnöke. „Biztosak vagyunk venne, hogy a rajongók is izgatottak, miként szólunk majd a sok feszültség és a régi tagok távozása után, az új emberekkel. Úgy érezzük, ez a három nóta tökéletesen jellemzi a zenekart. Jelenleg éppen egy új nagylemezen dolgozunk, egy olyan albumon, amelyet csordultig töltünk mindazzal, amit a The Haunted lényegének tartunk.”

A háromszámos single-re a címadó Eye Of The Storm mellett az Infiltrator és a My Enemy dal kerül fel, és digitálisan, illetve bakelit formátumban lehet majd beszerezni. Az ismét Marco Aro énekessel és Adrian Erlandsson dobossal felálló csapat a 70.000 Tons Of Metal fesztiválon mutatkozik majd be a megújult formában. A luxus óceánjáró 2014. január 27-én indul Miamiból, és a mexikói Costa Maya érintésével ér majd vissza a floridai nagyvárosba január 31-én, az európai fesztiválszezonban pedig újabb bulikat terveznek, bár nagyon monstre turnézásra azért nem kell számítani tőlük.

A banda harmadik új tagja, Ola Englund gitáros korábbi szavai alapján a nyárra várható következő The Haunted lemez nem a banda legutóbbi albuma, a sok vitát kiváltó Unseen dallamosabb, kísérletezősebb vonalán mozog majd. „Az új anyag súlyos és gyors lesz, attól függetlenül is, hogy Marco visszatért. Szerintem ez az egészséges irány a csapat számára, ha tovább akarunk lépni. Személy szerint minden The Haunted albumot imádok, de alapvetően mindig is a ’90-es évek egyenesebb metaljáért rajongtam, egyszerűen jobban fekszik nekem ez az irány.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 OutbreakOfEvil 2014-01-14 13:28
csak jöjjön már
Idézet
 
 
#2 KoaX 2014-01-13 12:47
Bakelit
Idézet
 
 
+5 #1 JamesSmith 2014-01-12 19:04
Nagyon kíváncsi leszek! A Haunted egy kiváló banda!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.