Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Haunted: az első koncertvideók a régi-új felállástól

0630hauntedElső ízben lépett színpadra a The Haunted régi-új felállása a január 27-31. közötti 70.000 Tons Of Metal hajófesztiválon. Pár videó alább máris megtekinthető a jeles eseményről.

A két őstag, Patrik Jensen gitáros és Jonas Björler basszer mellett ismét Marco Aro énekessel és Adrian Erlandsson dobossal, illetve egy új gitárossal, Ola Englunddal felálló The Haunted a 70.000 Tons Of Metal fesztiválon mutatkozott be a megújult formában. A luxus óceánjáró 2014. január 27-én indult útnak Miamiból, és a mexikói Costa Maya érintésével ért vissza a floridai nagyvárosba január 31-én. Az itt készült élő felvételekből alább máris megtekinthető néhány.

A The Haunted az európai fesztiválszezonban újabb bulikat tervez, bár nagyon monstre turnézásra azért nem kell számítani tőlük – különösen annak fényében, hogy Björlernek és Erlandssonnak az új lemezt készítő At The Gates dolgaival is foglalkoznia kell… Új lemez azért persze készül, és ha minden jól megy, már nyáron kijöhet. Az Eye Of The Storm című single alább erről is ad némi ízelítőt.

 

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 a völgyesi 2014-02-05 15:35
öröm nézni, Aro milyen lelkesedéssel nyomja, de ezek az újabb keletű Dolvingos darabok azért nem az igaziak vele. bár mentségére szóljon, magán Dolvingon kívül senki mással sem lennének azok...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.