Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Grind: Gróf Balázs készítette a Powerflo új videóját

Bemutatta új klipjét a júniusban a Body Count vendégeként Budapesten is fellépő Powerflo. A The Grind videójának érdekessége, hogy Gróf Balázs készítette.

0503powerflo

Tavaly júniusban jelent meg a Powerflo első albuma, és a csapat nagyjából egy évvel a kiadást követően Magyarországon is bemutatkozik élőben. A formáció tagjai Sen Dog, a Cypress Hill egyik rappere, Christian Olde Wolbers, a Fear Factory klasszikus korszakának basszere, Billy Graziadei, a Biohazard gitáros/énekese, Rogelio Lozano, a Downset gitárosa, illetve egy brazil dobos, Fernando Schaefer, akik Jay Baumgardner hangmérnökösködése mellett készítették el az albumot. „A zenei irányvonal nagyjából az Iron Maiden, a Black Sabbath és a Cypress Hill keverékeként jellemezhető", mondta Billy korábban a zenéről.

A Powerflo június 17-én Budapesten is fellép a Body Count és az Astroid Boys vendégeként, a turné elé pedig most bemutatták a The Grind dal videóját, amelyet Gróf Balázs készített. A nyár egyik legerősebb összeállítású budapesti bulijának részletei itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.