Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Final Countdown-emlékturnéra indul ősszel a Europe

1208europe1986. május 26-án jelent meg a Europe harmadik nagylemeze, a The Final Countdown, amely a Bon Jovi Slippery When Wet albuma mellett alapvető szerepet játszott abban, hogy a hard rock a legszélesebb tömegekhez is eljutott akkoriban. A zenekar természetesen tisztában van az album jelentőségével, és ősszel speciális emlékturnéval ünneplik meg a három évtizedes jubileumot.

Novembertől tematikus The Final Countdown emlékturnéra indul Európában a Europe, amelynek során az egész albumot eljátssza majd a csapat – jelentette be Joey Tempest énekes. A műsorban ugyanakkor a többi lemezről is kerülnek majd dalok, méghozzá olyanok is, amelyeket még sosem játszottak korábban, és a színpadi show-t is igen látványosnak ígérik, vagyis mindenképpen érdemes lesz utazni, ha szereted a zenekart. A körút november 8-án startol Stockholmban, és egyelőre csak tíz állomásról van szó, méghozzá a hazai dátumot leszámítva kizárólag Nyugat-Európában és Olaszországban, de ki tudja, lesz-e folytatás később…

A lemezről megjelenése évfordulóján természetesen a Klasszikushock rovatban is írunk majd.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 Pasolini 2016-04-02 21:22
Én szeretem mindkét zenekart. Igaz, a Bon Jovi újabb lemezeit nem hallgatom, azok elmennek mellettem. Utolsó értékelhető lemezük számomra a These Day-s volt. Ellenben a Europe munkásságát kivétel nélkül imádom. Eddig 4 alkalommal volt szerencsém élőben látni őket, jó lenne ezt a turnét is elcsípni. De sajnos kétlem, hogy lesz itthoni fellépés.
Idézet
 
 
-1 #3 James Smith 2016-03-17 22:35
Szerintem a Europe mindig igényesebb zenét csinált mint a Bon Jovi. Persze ez nem jelenti azt, hogy a korai Bon Jovi rossz lett volna.
A hozzászólásod második felével viszont teljesen egyet értek.
Idézet
 
 
#2 frontiers 2016-03-17 15:42
Idézet - James Smith:
Europe > Bon Jovi

Ma már nem lehet a két zenekart összehasonlítan i. Annó Joviék a Europe fölött voltak minőségben, ma meg pont fordítva. Amit Joviék csinálnak, egy fillért sem adnék érte, viszont a mai Europe-ért bármikor képes lennék utazni, sőt, erősen filózok ennek a túrnénak a megtekintésén!
Idézet
 
 
+4 #1 James Smith 2016-03-17 01:02
Europe > Bon Jovi
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.