Shock!

szeptember 21.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Devil’s Bastards: új zenekar a Darkest Hour és a Periphery volt tagjaitól

To The Lost címmel meghallgatható egy dal a The Devil’s Bastards nevű zenekar első nagylemezéről. A zenekar vezetője a Darkest Hour és a Scar The Martyr volt gitárosa, Kris Norris.

0623thedevilsbastards

Valamikor nyár folyamán érkezik a The Devil’s Bastards nevű banda első nagylemeze, amely a zenekar nevét viseli majd címként, és To The Lost címmel máris bemutatták róla az első dalt. A formáció alapítója és egyben fő dalszerzője Kris Norris, a Darkest Hour és a Scar The Martyr gitárosa, aki Kile Odell, Drew Fulk és Jamie King segítségével a produceri feladatokat is ellátta a lemezen, a további tagok pedig Justin Reich és Benjamin Earl énekesek, John Ryan Flaherty basszer, illetve Brian Lewis dobos. A legfrissebb igazolás a Periphery volt gitárosa, Alex Bois, aki ugyanakkor még nem játszott a nagylemezen.

Miközben a debüt még csak most jön majd ki, a banda már idén nyáron nekiugrik a második anyag munkálatainak is, azt viszont egyelőre nem tudni, befér-e nekik némi komolyabb turnézás is a közeljövőben, vagy megmaradnak alapvetően stúdiós projektnek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.